Горя комин на къща в Рибарско селище край Варна

11.02.2019 / 12:34 1

Снимка: Булфото

Четири са регистрираните пожари с преки материални щети през последните 4 дни във Варна, е един подобен е имало в Игнатиево.


На 09.02. т.г., около 10:45 часа, е съобщено за пожар в комина на къща, намираща се в Рибарско селище край Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е самозапалване на сажди в коминното тяло. Унищожена е дървена стена.

В същия ден около 22:00 часа е пламнало електрическо табло на къща в Игнатиево. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са електрически кабели и табло.

На 08 и 10.02. т.г., са получени три сигнала за пожари в ПВЦ контейнери в гр. Варна. Причините за инцидентите се изясняват. Унищожени са три контейнера за смет.

19 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в сухи треви, в отпадъци и в контейнер за отпадъци, в комини, в кухнята на апартамент, в дърво и в купето на камион.

Регистрираните случаи на оказана техническа помощ са шест. 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама