Готвач каза на Гала как може да остане вечно млада
Редактор: Недко Петров
Стопкадър Нова Тв
Елитният готвач Силвена Роу разказа в „На кафе“ за личната си инициатива да подари свои кулинарни книги по случай 24 май и за поредния ресторант от своята верига, който ще отвори, този път в баровски квартал в Ибиса.
Докато я слушаше с интерес, Гали реши да се погрижи за своята външност и дух, и я попита може ли да й каже пет български продукта за здраве и младост.
Без да се замисли, Силвена посочи като номер едно фасула, който определи като храна за дълголетие.
Ако ми дадат купа японски кейк и фасул, махам купата и си ям фасула, уточни Роу.
Последната препоръча на Гала и киселото мляко, тъй като съдържа най-много полезни бактерии за чревния тракт и напомни, че всички болести започват от чревния тракт.
Номер три са всякакъв вид семена. Тиквените семки са пълни с магнезий, а слънчогледовите с цинк, все важни минерали. Хапвай също коприва, киселец и лапад, допълни Силвена.
Видимо доволна, Гала отбеляза, че може да намира тази храна в природата и да си я набира.
Тя призна също, че тази пролет още не е яла коприва, но скоро ще го направи.
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!