Готвят Мария Габриел за комисар по земеделието

22.08.2019 / 16:02 8

Снимка Булфото

България ще поиска Мария Габриел да оглави могъщия Директорат по земеделието към Европейската комисия, предаде „Politico“, цитиран от "Марица".

Български дипломат е съобщил пред изданието, че София се интересува силно от земеделския портфейл. „Не мога да потвърдя официално дали ще го получим този портфейл, но в момента текат преговори между нашия премиер Бойко Борисов и новия шеф на „Eврокомисията“ Урсула фон дер Лайен“, допълнил дипломатът.

Мария Габриел е настоящият еврокомисар по цифрова икономика и цифрово общество. Земеделието е един от най-апетитните ресори в Евврокомисията. През следващите години 30 процента от бюджета на ЕС ще отидат за провеждане на общата селскостопанска политика."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
19
35
kris (преди 9 месеца)
Рейтинг: 127867 | Одобрение: -1688
А бе, Нексусе.....писна ми да се бъзикам с тебе....! Нещо ми се доспа и отивам да ударя една глава.....Утре ще ти метна кожата на дувара......Подмий се три,четири пъти.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
11
3
Уйо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 37069 | Одобрение: 7964
Явно не е била толкова добра на предния си пост и за това я сменят. А и кой е този могъщия директорат, след като под главната дирекция има 10 такива, които са подчинени на главен директор и трима заместик главни директори.?? На управляващите много им се искат нещата да изглеждат по-розови от колкото са и пръскат заблуди.
17
2
ДИВАКА (преди 9 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ТАЯ КОЩРАМБА НИ ОПРАВИ ХАКЕРИТЕ..НАРОИХА СЕ..СЕГА ЩЕ ОПРАВИ И ЗЕМЕДЕЛИЕТО..ЩЕ СЕ СПАРИ ВСИЧКО ,ЩО СТЪРЧИ НАГОРЕ..  Изплезване:devil:Ухилен
14
2
Уйо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 37069 | Одобрение: 7964
Навремето, веднага след промените на такива им казваха "номенклатури".
20
3
:) (преди 9 месеца)
Рейтинг: 10535 | Одобрение: 4655
Хаха Земеделие. Тая знае ли какво е мотика? Картоф, домати? Или за нея яйцата се берат от дървото. Още една герберска шудра наместена някъде. Сигурно и тя е изкарал КУРс по земеделие. 
18
2
Ванката (преди 9 месеца)
Рейтинг: 4559 | Одобрение: 1889
Стане ли да удряме кепенците на земеделието, защото нашите любимци обслужват чужди интереси! Като се замисля по времето на "прокажения" комунизъм имаше: шап и много други болести, но такова унищожаване на животни нямаше! Демокрация какво да правиш, трябва да се обслужат интересите на еврогейския съюз!
Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът!
20
4
gugutka (преди 9 месеца)
Рейтинг: 49004 | Одобрение: 21869
Тази скумрия ще потопи земеделието. Ще се уреждат нейни близки в търговията с фуражи, чакат ни манипулации с "независими" лаборатории. Само гледайте...
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама