Grand Mall намалява работното време до 20:00 ч.

13.03.2020 / 11:53 0

Най-големият търговски център във Варна въведе усилени мерки за чистота и дезинфекция, а от днес намалява и работното време на центъра с цел превенция от COVID-19.

 

За да осигури здравната безопасност на своите посетители, Grand Mall – най-посещаваният търговски център във Варна, работи при строги мерки за чистота и хигиена. В отговор на променящата се епидемиологична обстановка в страната мениджмънтът на мола ограничава работното време с 2 часа. От днес комплексът се работи всеки ден от 10:00 до 20:00 ч. Ограничението е в сила до 30.04. Всекидневно се следи динамиката на разпространение на вирус COVID-19 и се вземат оперативни решения.

 

Специални допълнителни мерки за хигиена и дезинфекция на територията на мола се изпълняват от 27.02. На всеки 1 час се извършва дезинфекция на  местата, които са най-често в контакт с посетителите, на всеки 20 минути се извършва дезинфекция на санитарните помещения. В зоната на хранене повърхностите се дезинфекцират при всяко почистване. От 10 март по един час сутрин и един час следобед се държат отворени вратите на изходите, водещи на открито – на ниво 2 и на ниво 0, за да влиза чист въздух.

 

В оперативен порядък ще бъдат предприемани всички необходими мерки за безопасността на посетителите и работещите в търговския център“ – заяви собственикът на Grand Mall Офер Миретцки.

 

Новини от Grand Mall търсете във Фейсбук страницата на комплекса: www.facebook.com/GrandMallVarna/. Харесайте страницата, за да научавате първи за най-новото от най-големия търговски център във Варна. 

 

*публикация

Информирайте се само от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама