"Гранд мол": Съдействаме на полицията относно починалия 52-годишен мъж

17.03.2015 / 16:20 4

От "Гранд мол" изпратиха съобщение до медиите във връзка с убийството в търговския център. Обвинени са 3-ма охранители, които са пребили до смърт 52-годишен мъж.

"Във връзка с открития на 14.03. починал мъж на територията на търговския център са предприети процесуално-следствени действия.

Ръководството на Grand Mall подпомага дейността на разследващите органи и е в готовност за 24-часово съдействие. 
„Ние изказваме съболезнование на близките на починалия и ще окажем пълно съдействие на следствените органи за установяване причините за нещастния инцидент – заяви директорът на търговския център Иво Генов. -  Разграничаваме се от всички актове на насилие и саморазправа. Те не са и не могат да бъдат част от процедурите за работа в търговския център. Ще информираме медиите за всяка допълнителна информация, която постъпи при нас от полицията или други източници. Предприемаме допълнителни мерки за сигурност, които да гарантират на нашите многобройни посетители спокойствието и добрата среда, които те свързват с нашия търговски център.“
Ръководството на мола ще изиска от фирмите, отговорни за сигурността на територията на комплекса, актуални официални декларации за спазване на процедурите, установни със Закона за частната охранителна дейност. Тези процедури са залегнали в Лиценза за частна охранителна дейност по чл. 5. ал. 2. от закона. Ще бъдат наложени всички произтичащи от закона за Частната охранителна дейност мерки.

Всяка междувременно постъпила информация ще бъде незабавно предоставяна на медиите."

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
сладур (преди 7 години)
Рейтинг: 758 | Одобрение: 378
така това за мен означава само едно че тези така наречени охранители могат да набият всеки който не им хареса(слава богу че мола не е сред любимите ми места и никога не съм влизал вътре) нищо че работя на има няма 500 метра от мола! а относно този инцидент си мисля че някой се опитва да излезе сух от водата!!! или никой не желае да вади кестените от огъня!!!
9
3
Добър (преди 7 години)
Рейтинг: 13200 | Одобрение: 8920
Какво съдействат, просто да не наемат престъпници с фалшиви вратовръзки.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама