Грандиозно откриване на нова жилищна сграда във Варна

13.07.2018 / 09:20 0

На 06.07.2018 г. строителна компания „Конструмакс” ООД грандиозно откри своя пореден завършен обект – жилищна сграда Сахаров, намираща се в район Младост, Община Варна. Откриването се проведе на паркинга на самата сграда, събирайки около 200 човека – собственици на апартаментите, изпълнители и подизпълнители на проекта, както и множество официални лица. Сред присъстващите беше и кметът на район Младост – г-н Христо Христов, който изказа своята благодарствена реч към „Конструмакс” за това, че допринасят за развитието на района.

Строителна компания „Конструмакс” ООД е създадена през 2007 година от г-н Димитър Златев, г-н Веселин Фъргов и г-н Стефан Павлов. За 11 години успяват да построят 11 жилищни сгради, 4 еднофамилни къщи, офис сграда и хотел в централната част на града, както и винарска изба с РЗП 3600 кв.м. в с. Овчарово, обл. Търговище. Повече за историята на „Конструмакс”, както и за всички техни проекти, можете да намерите тук:

http://construmax.bg/

 

И тримата собственици бяха сред присъстващите, като г-н Димитър Златев изказа благодарствена реч за доверието, търпението и работата на всички, участвали в проекта, включително и на новите горди собственици на жилища.

Сградата се състои от 3 входа, всеки един с по 8 наземни и един общ подземен етаж, на който е разположен подземен паркинг. Апартаментите в трите входа са общо 135 и към момента няма свободни. По-голямата част от жилищата са продадени още по време на проектирането им. Жилищна сграда Сахаров е с РЗП 9737 кв.м. и това към момента я прави най-големият реализиран проект на „Конструмакс”. Повече информация за него можете да откриете тук:

http://saharov.kupiv.bg/

Началото на събитието беше поставено с водосвет от отец Георги, благославяйки всеки един от собствениците на строителна компания „Конструмакс”, както и собствениците на жилища в сградата.

Добрата организация на събитието, прекрасното разположение на маси, чадъри и шатри, вкусните храни и напитки и не на последно място - любезният обслужващ персонал, накараха всеки гост да се чувства комфортно. На голяма лед стена зад сцената гостите можеха да се насладят на видео, описващо изцяло сградата, както и видео с по-голямата част от вече построените обекти на „Конструмакс”. По време на коктейла всеки можеше да се порадва и на изпълнението на саксофониста Огнян Цанков и неговата сценична партньорка Венета.

Старши брокер от компания за недвижими имоти „Купи в България” презентира бъдещите и настоящи обекти на строителната компания. А именно 2 високи жилищни сгради – на ул. Средна гора и на ул. Невен, както и целогодишен жилищен комплекс от затворен тип Медитеранеа, намиращ се в м-т Св. Никола и разполагащ с открит басейн, охрана и детска площадка. В проекта са заложени иновации в областта на строителството. Неслучайно комплекс Медитеранеа е определен за перлата в проектите на „Конструмакс”, тъй като към момента няма аналог на пазара във Варна. Строителството на сградите вече е започнало, с изключение на тази на ул. Невен. Нейното строителство ще стартира през есента на тази година. Голяма част от жилищата в 3-те нови проекта вече са продадени. Сградите са с общо РЗП 19 700 кв.м.
 

Не се пропусна да се спомене и фактът, че строителна компания „Конструмакс” подкрепя младежта и спорта и е спонсор на баскетболен отбор „Черно море” – гр. Варна. Компания за недвижими имоти „Купи в България” спонсорира волейболен клуб „Престиж” и детски футболен клуб „Делфините”, които бяха специални гости и участници в откриването. Като награда за отличните постигнати резултати с фланелките на „Купи в България”, децата от „Делфините” получиха оригинална футболна топка от световното първенство, доставена директно от Русия.

 

За финал всички гости се насладиха на танци и песни от българския фолклор, а в края на събитието малките „делфинчета” пуснаха в небето 200 броя балони с хелий, брандирани с името на строителната компания и така показаха посоката, в която „Конструмакс” се движи – само напред и нагоре.

 

 

*реклама

 

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама