Граждани за изкопаната ул. „Мир“: Никой не работи, зимата ще стане по-зле!

30.10.2014 / 13:55 8

Ремонтът на ул. „Мир“ във Варна беше чакан от много време. Началото му зарадва гражданите, но в момента настроението им започва да се променя, най-вече заради неяснотата колко време ще отнеме реконструкцията. Това, което най-много дразни живеещите наоколо е, че по разкопаната и кална пътна отсечка не се работи.

„Не виждам как в близките 2 месеца изобщо ще бъде направено нещо по тази улица след като никой нищо не прави и работниците си спят в бусчето. Или просто тази зима ще е още по-кошмарна от другите за хората от тази улица“, написа  наш читател. Той изпрати и снимки, от които става пределно ясно каква е обстановката на ул. „Мир“.

Според плана на общината, там предстои изграждане на ново улично осветление, канална мрежа за електрически кабели ниско и високо напрежение, подмяна на водопровод и водопроводни отклонения с дължина 146 м, канализация – 107 м, ремонт на тротоари 450 кв. м., полагане на пътна настилка на 655 кв. м. и изграждане на рампи. Крайният срок на мащабната строителна операция е 15 декември, но едва ли някой ще се почувства засегнат, ако работата бъде свършена и по-рано. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
dd (преди 5 години)
Рейтинг: 9418 | Одобрение: 2968
Улицата е първата успоредна на големия "Мир". Луди разкопки, да видим докога...
3
0
kaish (преди 5 години)
Рейтинг: 597 | Одобрение: 202
Важното е да се рови
Нищо не е сигурно докато запее каишът.
5
2
Варна (преди 5 години)
Рейтинг: 74371 | Одобрение: 36251
Работят работят ама за себе си а не за гражданина
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама