Грозен инцидент с Корнелия Нинова в Перник!

29.01.2018 / 12:00 14

Снимка cross.bg

Шокиращ инцидент е станал с лидерката на БСП Корнелия Нинова в Перник, съобщава ZaPernik.com.  По време на факелното шествие за откриването на фестивала “Сурва”, Корнелия Нинова е била изръгана много грубо от представител на общинската администрация – зам. кмет, за да не може да е на първо място в редиците на фестивалното шествие, което проведе ВИП гостите от сградата на Община Перник до Двореца на културата.

Ударът е бил много груб с лакът. Грозната гледка е шокирала всички в близост до инцидента. Станал е страшен скандал. Хора са се развикали, че общинарите са се забравили. Корнелия Нинова си е замълчала, но е била страшно разочарована от отношението. След това Корнелия Нинова изгледала само химна на България от ВИП ложата и я напуснала по време на откриването на фестивала “Сурва” и е прекарала останалото си време сред хората. Перничани са я видели да пие директно от бутилката на местен, който не могъл да повярва, че като я поканил да си пийне от ракията му, тя ще го направи.
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама