Грозна сцена: Бременна отнесе бокс в корема, защото мъжът й е мароканец

13.10.2014 / 19:53 9

Грозен инцидент се е случил в центъра на София посред бял ден. Бременна жена е била пребита от неизвестни заедно със съпруга й, който е мароканец. Побойниците чули как Хишам казал на Яна „Обичам те“ на английски и решили да му потърси сметка какво прави у нас, съобщава Нова телевизия.

Двойката има две деца и очаква трето. Във въпросния ден Яна получила контракции и се наложило да отиде до ИСУЛ заедно със съпруга си. На връщане двамата ходели пеша до метрото. Хишам й казал: „Обичам те“ на английски, но за нещастие бил чут от група мъже., допълва блиц. 

„Какъв с ти? На английски говориш – дошъл си в България“, нападнали го те. Започнали да го налагат с бокс, докато целия се облял в кръв. Боксът се озовал и в корема на Яна. „Какво правите? Не виждате ли, че съм бременна? Спрете!“, крещяла тя, но боят не спирал.

От полицията посъветвали двамата да подадат жалба. По тротоара още има кръв, а лицето на Хишам още е насинено. Носът му е счупен. Семейството се надява, че има камери, които са заснели побоя. 

Яна е възмутена от случилото се. Със сълзи на очи тя обяснява, че ще роди детето си тук, но след това цялото семейство ще се върне в Мароко. „Живяла съм там. Уж била страна от третия свят. Ще се върна в Африка, няма да стоя повече в тази мизерия“, проплака тя. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
teodor999 (преди 8 години)
Рейтинг: 7551 | Одобрение: -649
Е това вече е нечовешко!Изродщина!!!
4
2
Kasparov (преди 8 години)
Рейтинг: 1061 | Одобрение: 86
Насилието ражда насилие. Лумпени!
"Chess is mental torture." Gary Kasparov
3
1
teodor999 (преди 8 години)
Рейтинг: 7551 | Одобрение: -649
Грозна случка. И за жалост зачестяват такива инциденти.
5
0
krasko (преди 8 години)
Рейтинг: 15459 | Одобрение: 5079
не вярвам да ги хванат ,а и да ги хванат ,ще се отърват......наистина нямаме съдебна система.........
14
1
Cigarata (преди 8 години)
Рейтинг: 2505 | Одобрение: -155
Разни комплексари, прегърнали идеята за някакъв псевдо патриотизъм - се правили на мъже, пред някаква бременна жена и мъжа й. Въобще не обвинявам жената, че ще ходи в Мароко. То тук само на хартия сме европейци. И само на хартия имаме съдебна система. И институции.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама