ХОРОСКОПЪТ ЗА ДНЕС

28.02.2013 / 06:53 0

 

Овен

21 март – 20 април

Днес и утре вървите по тънък лед в отношения и връзки. Внимавайте с документи и разрешителни, спазвайте правилата и зачитайте разпоредбите, особено ако са издадени от вас самите. Ден, свързан с пасивното следване на нечии съвети и предписания. Може да не ви издържат нервите и да предизвикате конфликти. Бъдете сигурни, че ще си получите съответната санкция. Дистанциите се увеличават. Този път не очаквайте подкрепа, ако сте повторили старата грешка, ако пак сте изневерили или закъснели за работа.

Телец

21 април – 20 май

Ден на ледените сърца. Не очаквайте подкрепа, разбиране и безкредитно финансиране. Роднините ще ви обърнат гръб, ако пак подхванете имотните и наследствените въпроси. Приятелите ще се извъртят и няма да изпълнят обещанията си, а и вие едва ли ще постъпите лоялно към тези, които не взимате на сериозно. Днес маските падат, всеки се показва в истинската си светлина и както и да играе играта, ще си личи, че преиграва или преиначава истината. Не е ден за участие в конкурси.

Близнаци

21 май – 21 юни

Днес ще се разбере кой ви е мътил водата и кой е играл по правилата. Всичко, което се случва, е отражение на това, което става вътре в душите ни. Някъде ще станете обект на постановки и игрички, ще се опитват да ви вкарват в отработени схеми, в които всеки трябва да си знае мястото. На друго място сами ще се опитвате да доминирате и да давате съвети. Отстрани ще стоят и ще наблюдават играта хората, с които никой не се съобразява и не забелязва, но от тях зависи развитието на играта в бъдеще. На всички нива е нужна обективност.

Рак

22 юни – 21 юли

Днес Луна, Плутон и Уран образуват кръст с рожденото ви Слънце. Може да сложите кръст на свои амбиции и проекти. Не е изключено да ви вменят отговорност, която не е ваша, да се опитат да ви манипулират и отклоняват от целта. Ден на кривите огледала. Всеки е заслужил своето с миналите си инициативи, действие или бездействие. Не поемайте чужда отговорност, кръстът на вашата ви стига. Ако се опитвате да давате съвети, ще ви помолят сами да свършите работата. Щадете кръста и бъбреците.

Лъв

22 юли – 22 август

Днес ще разконспирирате поне един враг, ще разберете кой какви претенции е имал и има към вас и ще намерите начин да ги неутрализирате. Не влизайте в излишни съюзи, ако можете сами да си свършите работата и да  поемете инициативата. Не е ден за консултации и търсене на правна помощ. Ако пасивно последвате нечий съвет, ще сбъркате. До края на деня обстановката ще се промени, ще се изисква нов подход и допълнителни инициативи, за да се овладее положението. Нужна е повече обективност и в любовта.

Дева

23 август – 22 септември

Откажете се да играете по чужд сценарий и да влизате само в ролята на изпълнител, без да сте добре информирани за какво, за кого и най-важното за колко ще работите. Тенденцията е да се завоалират истинските мотиви за всяко действие. Едно се говори, друго се върши и трето се подразбира. Не е ден за запознанства. Гласувайте доверие само на проверени в годините хора. Всеки играе театър, вживява се в роля и се опитва да поддържа ниво, което не е неговото. Стъпете здраво на земята и покажете какво можете.

Везни

23 септември – 22 октомври

Пътувайте. Огледайте на място терени, сондирайте мнение директно с източника и сключете договор с производител без посредници. Вижте се отстрани и не критикувайте другите, ако знаете, че сами търпите критика в поведение или външен вид. Днес нищо не е такова, каквото изглежда. Може да се натъкнете на подправени документи и на менте търговци. Всичко да се проверява по няколко линии. Не е добре за сключване на дълготрайни партньорски договори. Работете на парче и не позволявайте да ви въздействат.

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

Добре е днес да опипвате почвата, да търсите доверени източници на информация и да проверявате всичко по няколко канала. Нужна е максимална обективност и далновидност, за да не позволите да ви изнудят и притиснат. Някъде се задействат компроматни игри, другаде играта се играе без кръчмаря и още утре ще има наказани и ощетени. В такъв момент печели този, който вярва само на себе си и на най-близките. Вечерта се приберете навреме у дома и не поемайте излишни рискове с непознати.

Стрелец

23 ноември – 21 декември

Ще имате повече ангажименти и работа, ще намерите начин да се отървете от тези, които опитват да ви въздействат и контролират. Може да получите неприятни напомняния и удари на съдбата. Емоционалният подход няма да ви помогне. Изисква се повече обективност, точна преценка и бърза реакция, за да задържите позицията си и да се преборите за по-висока. Днес всеки получава по заслуги, така че не се надявайте на повече, ако сте дали малко и не сте успели да свършите възложената работа.

Козирог

22 декември – 20 януари

Днес и утре вървите по тънък лед, срещате ледени сърца, разбирате за измами и изневери и сами изневерявате на любимия или на собствения си стил и начин на живот. Не правете избързващи ходове, не подписвайте договори, за които имате някакво съмнение или притеснение. Не се препоръчват тежки физически натоварвания и каскадьорски изпълнения. Лесно може да попаднете под нечие въздействие с мисълта, че ставате по-защитени и подсигурени. Няма да мине без сблъсъци на интереси, мнения и чувства.

Водолей

21 януари – 19 февруари

Имате шанс да видите как в действителност стоят нещата с работата и личните ви връзки. Ще получите информации от различни страни и ще си създадете една по-обективна картина на положението, в което сте попаднали. В такъв момент е важно бързо да се вземат адекватни мерки, за да не останете ощетени в очакванията си. Поставете условията си, не е време да играете роли. Кажете какво мислите, какво искате и към какво се стремите, особено на хората, които могат да ви помогнат да осъществите мечтите си.

Риби

20 февруари – 20 март

Денят изисква прочистване на връзките и разчистване на сметките. Време е за диети, за отказ от неща, хора и ситуации, които ви действат стресиращо и разсейващо. Има вероятност и старата ви алергия да се обостри, което ще е знак, че сте нарушили някои космически закони, че сте действали предателски и безотговорно към себе си или към някой, когото обичате и цените. Поставете картите на масата, свалете маските, престанете да играете ограбващи живота ви игри и най-после бъдете себе си.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама