Хаос и опашки в КАТ-Пловдив! Мъж със счупен крак чака 3 часа пред гишето

13.06.2018 / 16:26 6

Близо три часа се чака пред гишетата на КАТ-Пловдив, за да бъде обслужен гражданин, който например прехвърля собствеността на автомобила си, предаде Трафик Нюз. По думите му обслужването в звеното е под всякаква критика и няма никакъв ред на опашката. Все се прережда, а някои от чакащите се обслужват с „приоритет“ от служителите, посочи читателят.

В момента от 3 обслужващи гишета първото не работи, второто обслужва частни клиенти, а само едно гражданите. Тази сутрин в 8 часа около 50-60 души са чакали на опашката. Точно в този час започва работното време на служителите. Читател се оплакал, че за да бъде обслужен от работещите на гишетата в КАТ, му е било необходимо да чака 3 часа. Но освен със задълженията си зад бюрата, служителите оползотворяват работното си време и с разкрасяване, и с проверка на страниците си в социалните мрежи. А в същото време в салона за обслужване на граждани е имало мъж със счупен крак, който е изчаквал да бъде обслужен. Тук идват всякакви хора, включително и инвалиди, за които няма условия да свършат без проблем работата си, допълва читателят. Честа практика била да си платиш таксата, а някой, който чака след теб, след това да бъде обслужен с приоритет. Такъв бил и отговорът на служителите от гишетата, запитани защо някои граждан се пререждат пред останалите. Често причина за забавяне на работа в КАТ-Пловдив става прекъсването на електричеството или проблем в системата, както се е случило и през вчерашния ден. И в КАТ София опашките са невероятни и чакането е безумно. Появи се дори идея регистрацията на автомобилите да премине към Министерството на транспорта, за да не се занимава МВР и с регистрация, и с контрол.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Марио Ангелов (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Три часа, прав стой със счупен крак и лев не пуска!?:woot:
4
1
БАЙ ХОЙ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Това е планов и целенасочен геноцид ! Българина вече пътува и вижда !!! В бели държави двигателя е консуматив , няма нотариуси КАТ нов талон ....! В бели държави с номера с който купуваш колата с него я бракуваш , у нас черно-бели, черно-жълти , без знаменце, със знаменце .... нов номер 50лв ама и нов талон още 40лв ! В бели държави НЯМА ТАКАВА СВИНЩИНА ДВА ДНИ ДА ЧАКАШ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ НАТУТКА ДА ТИ ПОЗВОЛИ ДА ПОЛЗВАШ НЕЩО КОЕТО Е ТВОЕ !!!
1
0
бивш служител на БМВ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Преди няколко години тази дейност се извършваше от една фирма към МВР-БМВ/безконтактни мултиплексови вериги/ в София. Справяше се безпроблемно. Но...........както всичко работещо в България се закрива. 
0
0
до тарикат (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
тя и майка ти така викаше снощи, докато преглъщаше с пълна уста.. Ухилен
0
1
Тарикат (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Балъците сте така.
0
0
! (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
аз чаках 2 дни във варна
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама