Хаос и опашки в КАТ-Пловдив! Мъж със счупен крак чака 3 часа пред гишето

13.06.2018 / 16:26 6

Близо три часа се чака пред гишетата на КАТ-Пловдив, за да бъде обслужен гражданин, който например прехвърля собствеността на автомобила си, предаде Трафик Нюз. По думите му обслужването в звеното е под всякаква критика и няма никакъв ред на опашката. Все се прережда, а някои от чакащите се обслужват с „приоритет“ от служителите, посочи читателят.

В момента от 3 обслужващи гишета първото не работи, второто обслужва частни клиенти, а само едно гражданите. Тази сутрин в 8 часа около 50-60 души са чакали на опашката. Точно в този час започва работното време на служителите. Читател се оплакал, че за да бъде обслужен от работещите на гишетата в КАТ, му е било необходимо да чака 3 часа. Но освен със задълженията си зад бюрата, служителите оползотворяват работното си време и с разкрасяване, и с проверка на страниците си в социалните мрежи. А в същото време в салона за обслужване на граждани е имало мъж със счупен крак, който е изчаквал да бъде обслужен. Тук идват всякакви хора, включително и инвалиди, за които няма условия да свършат без проблем работата си, допълва читателят. Честа практика била да си платиш таксата, а някой, който чака след теб, след това да бъде обслужен с приоритет. Такъв бил и отговорът на служителите от гишетата, запитани защо някои граждан се пререждат пред останалите. Често причина за забавяне на работа в КАТ-Пловдив става прекъсването на електричеството или проблем в системата, както се е случило и през вчерашния ден. И в КАТ София опашките са невероятни и чакането е безумно. Появи се дори идея регистрацията на автомобилите да премине към Министерството на транспорта, за да не се занимава МВР и с регистрация, и с контрол.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама