Хайде, Варна, нека дадем пак най-доброто от себе си! Наближава нова благотворителна акция за предаване на капачки

13.08.2019 / 15:30 2

Нова акция за предаването на пластмасови капачки предстои във Варна. Това съобщи Владислав Николов - председател на Сдружение "Аз Вярвам и Помагам", което организира благотворителна кампания.

Събраните пластмасови капачки предаваме за рециклиране, а със събраните средства закупуваме и даряваме медицинска апаратура в СБАГАЛ "проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна" и МБАЛ "Св. Анна - Варна". 
Само преди няколко месеца повече от 10 000 души се включиха в инициативата и само за няколко часа бяха събрани 22 тона капачки. Само в Област Варна за последните няколко години са събрани и предадени за рециклиране общо над 91 тона пластмасови капачки, направени са 5 изключително значими дарения в СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна" и МБАЛ "Св. Анна - Варна" в помощ децата на България.

В продължение на всички тези добрини, на 28.09.19 (Събота) от 09:00ч до 16:00ч пред Катедрален храм "Св. Успение богородично" гр. Варна за пореден сезон организираме мащабно предаване на капачки.   

"От името на представляваната от мен организация Ви моля през представляваната от Вас медия да направите публикация/новина с което да популяризираме предстоящото ни събитие на 28.09.19 (Събота) на което очакваме отново да дойдат хиляди от цяла  Североизточна България.

Имаме нужда от Вас, Вашата подкрепа и вярвам, че помагайки на тази информация да бъде разпространена, помагате на всички. 

Благодаря Ви предварително и Ви желая здраве!", пише в обръщението си към варненци Владислав Николов - председател на Сдружение "Аз Вярвам и Помагам".Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Марио (преди 11 месеца)
Рейтинг: 3187 | Одобрение: 1122
Правят ни на олигофрени с тези капачки! Вместо да им разбием главите на управляващите ,защо няма ковъози и  са ни порутени болниците ,ние капачки събираме!?Ангелче
проектиране на сгради
18
0
pital (преди 11 месеца)
Рейтинг: 2419 | Одобрение: 1194
Поне в това отношение, се видя, че хората могат да са единни и да помагат!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама