Хекимян към Томислав Дончев: "Да не дойдат непоканени изтребителите?". Ето какво отговори вицепремиерът

05.03.2019 / 08:39 1

Редактор: Виолета Иванова

e-mail: violeta_ivanova_petel.bg@abv.bg

Вицепремиерът Томислав Дончев коментира в сутрешния блок на bTV посещението на министър председателя на Русия Дмитрий Медведев у нас.


Запитан за шегата, която Бойко Борисов си направи по време на разговора, той отговори: "Хубава шега и хубав отговор - изтребители могат да дойдат винаги, но с газа е малко по-сложно". Тук водещият Антон Хекимян го пита: "Да не дойдат непоканени изтребителите?", на което Дончев отвърна: "Това вече не е хубава закачка".

"Едно евентуално трасе за газа от турската граница до Провадия ще е икономически изгодно, защото там имаме изградена мрежа от тръби. Изглеждаме ли ви аз и колегите толкова безотговорни да стартираме едно нещо, ако няма да имаме печалба след това? България и към момента транзитира газ и получава пари за това. За нас критично важна цел е да си съхраним функциите на търговец. Трябва да сме отворени към всички възможни източници на газ и да си съхраним ролята на газов фактор. България на първо място трябва да работи в полза на българския национален интерес, незамисимо от коментарите на когото и да било. Визити е хубаво да има всякакви, това означава, че България е фактор. Ако един проект е добър, не би следвало да се спира по никакъв начин", каза още Дончев.

"Би било подозрително да се знае от сега кои са кандидатите ни за евродепутати, при положение, че текат номинации. Процедурата е по-близо до средата отколкото до финала. За Обединетите патриоти не е хубаво да ходят някъде разединени, но това са партии, към които никога не съм членувал и затова не мога да им давам акъл", коментира вицепремиерът.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
2
Евстати (преди 2 години)
Рейтинг: 3628 | Одобрение: 1983
"Изглеждаме ли ви аз и колегите толкова безотговорни да стартираме едно нещо, ако няма да имаме печалба след това?" Абсолютно да, вие гледате само чуждите интереси, особено краварските и на баба меркел....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik