Хекимян за командировката на депутати на БСП на изложение в чужбина: Това нали са нашите пари? Смилов: Парламентът се е слял с Ловно-рибарския съюз

26.02.2019 / 09:24 3

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

Политологът Даниел Смилов и политикът доцент д-р Татяна Буруджиева коментираха в ”Тази сутрин” по БТВ командировката на депутатите от БСП Иван Иванов и Йордан Младенов в Залцбург, където двамата присъстваха на Международното изложение „Лов, риболов, пътешествия и приключения.”

„Това е грубо нарушаване на конституцията, парламентът се е слял с Ловно-рибарския съюз. Трябва да се вземат мерки. Този проблем няма връзка с бойкота на БСП, по-скоро къде са пътували депутатите. Ако не беше бойкота, нямаше да разберем къде пътуват.”, заяви Смилов.

„Не са единствените от БСП, които пътуват на изложения, а това нали са нашите пари, хората гледат и казват, двама депутати са отишли на изложение за Лов и риболов, на фона на всичко, което се случва в държавата.”, допълни водещият Антон Хекимян.

„Бойкотът на БСП има добра страна, добър ефект, научаваме едни неща. Трябва да се поинтересуват журналистите какви пътешествия правят, защото това е пътешествие, не е свършване на работа. Да беше отишъл председателя на Ловно-рибарския съюз да договаря нещо, това е професионално изложение.”, отбеляза Буруджиева.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
1
Real_man (преди 2 години)
Рейтинг: 306 | Одобрение: 46
Дивак, бая ти е дълъг х.уйя - чак до Залцбург. Тази шайка бандити наречени народни представители можем да я пратим в командировка до...... Марс. Наскоро петела публикува статия за еднопосочните билети до Марс. Аз мисля че целокупният български народ е готов да купи безвъзмездно на всички БГ депутати (в това число и в ЕП) безплатно, с платени командировъчни ЕДНОПОСОЧЕН билет до Марс. Също ще им присъдим и Орден Стара Планина и всеки един орден по желание в момента на излитане.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама