Хиляди работници от АЕЦ „Козлодуй” пред ужаса от снежен капан

29.12.2014 / 22:55 1

Хиляди работници от АЕЦ „Козлодуй” могат да бъдат блокирани в снежен капан, ако не се разчисти пътят от Враца към Оряхово и Козлодуй. Утре сутринта в 5 часа автобусите със служителите на централата трябва да стигнат до нея, а това към този час изглежда невъзможно.
Огромна колона от автомобили бедства между Бяла Слатина и Кнежа, като в нея има закъсали и 4 инкасо автомобила.

Полицията затвори пътя от Враца към Оряхово и Козлодуй. Патрул пренасочва пътуващите към други маршрути и изобщо не допуска движение към бедстващия район. Заради постоянните навявания, движението на коли, камиони и автобуси е невъзможно, тъй като на този етап няма как да се изчистят огромните преспи върху асфалта. 

Повече от два часа няколко автомобила са заседнали преди Мизия и все още продължават опитите да бъдат спасени хората. Мобилизирани са тежки машини на арендатори от района, които са хвърлени срещу снежното бедствие, за да окажат помощ на службите. Движението в тази част от областта се затруднява и от вятъра, който брули със 100 км/ч, съобщава tribali.info. 

Снимка: tribali.info. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Кубрат (преди 9 години)
Рейтинг: 272 | Одобрение: 42
Ква е тая новина бе и глупости дето чета... Я не се занасяйте!!! простотии от супер невежи да не се изнасят от също супер невежи (идиоти).

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама