Хиляди варненци без вода за половин денонощие заради реконструкцията на бул. "Левски"

08.01.2019 / 10:43 4

Част от Варна ще е без вода за половин денонощие във вторник заради реконструкция на бул. "Васил Левски" и изграждане на нови връзки от фирма "Хидрострой", предупреждават от ВиК-Варна.

На сухо от 9.00 до около 21.00 часа ще е районът между улиците "Струга", "Кап. Райчо", "Д-р Пискюлиев", "Отец Паисий" и бул. "Сливница". Без вода за посочения период ще е и районът на Автогарата и на бензиностанцията до нея. 

Вчера кметът на Варна Иван Портних разкри, че покрай изграждането на новата част на бул."Левски" предстоят 4 превключвания на водопроводи, които ще доведат до спиране на водата в различни зони. Проведени са редица работни срещи както с представители на строителните фирми, така и с представители на ВиК-Варна, обясни варненският кмет. Неговите очаквания са този път всички срокове за спиране на водата да бъдат спазени. 

Ако зимата е благосклонна, новата част на бул. ”Левски” може да бъде завършена и пусната в експлоатация през втората половина на април, обяви още кметът. Той увери, че строителните дейности по всички участъци в момента се извършват активно.

След изграждане на новите водопроводни връзки ще останат само пътни дейности. Сред тях са изграждане на кръговото кръстовище на „Левски” с бул.” Цар Освободител” и моста на ул. ”Прилеп”. 


 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама