Хиляди варненци без вода за половин денонощие заради реконструкцията на бул. "Левски"

08.01.2019 / 10:43 4

Част от Варна ще е без вода за половин денонощие във вторник заради реконструкция на бул. "Васил Левски" и изграждане на нови връзки от фирма "Хидрострой", предупреждават от ВиК-Варна.

На сухо от 9.00 до около 21.00 часа ще е районът между улиците "Струга", "Кап. Райчо", "Д-р Пискюлиев", "Отец Паисий" и бул. "Сливница". Без вода за посочения период ще е и районът на Автогарата и на бензиностанцията до нея. 

Вчера кметът на Варна Иван Портних разкри, че покрай изграждането на новата част на бул."Левски" предстоят 4 превключвания на водопроводи, които ще доведат до спиране на водата в различни зони. Проведени са редица работни срещи както с представители на строителните фирми, така и с представители на ВиК-Варна, обясни варненският кмет. Неговите очаквания са този път всички срокове за спиране на водата да бъдат спазени. 

Ако зимата е благосклонна, новата част на бул. ”Левски” може да бъде завършена и пусната в експлоатация през втората половина на април, обяви още кметът. Той увери, че строителните дейности по всички участъци в момента се извършват активно.

След изграждане на новите водопроводни връзки ще останат само пътни дейности. Сред тях са изграждане на кръговото кръстовище на „Левски” с бул.” Цар Освободител” и моста на ул. ”Прилеп”. 


 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
1
простотия до шия (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тия тектилни плочки на Базар Левски голяма простотия. Изобщо не може да се стъпва върху тях ако не си  налъми. За джапанки не стават. Освен да пресичам отгоре друг вариант няма. Като ще слагате такива поне ги слагайте така, че да заемат част от потока, а не цялото място. Или поне на един ред, а не цялата площадка.
5
1
65 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
малоумници ,кое нещо се прави качествено в тоя студ бе,само демонстрация на работа която уж извършвате.
14
0
Гого (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Новите плочки в подлеза на базар Левски вече са се отлепили, което е предпоставка за злополуки.
1
4
haha (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Така ви се пада!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама