Холандски изследовател смрази САЩ: На 29 май в 16 часа земетресение ще унищожи Калифорния

28.05.2015 / 10:54 6

Мощно земетресение ще унищожи Калифорния в 16:00 часа на 29 май. Това твърди прогноза на холандския изследовател Франк Хугербеетс (Frank Hoogerbeets). Видео на Хугербеетс, в което се представят неправдоподобни „научни” доказалетслва, подкрепяща теиорията му, вече е гледано над половин милион пъти. Негови колеги геолози обаче определиха твърденията му като безсмислици.По думите на експертите от цял свят, подобен сценарий е „напълно невъзможен”. „Калифорния ще потъне в морето, ако това се случи, Япония също ще бъде ударена от цунамита, която дори не може да си представите”, казва Хугербеетс в своя 28-минутен пророчески клип. 

Хугербеетс, основател и президент на Ditrianum Media, използва компютърната програма Solar System Scope, за да покаже защо смята, че трус с магнитуд 9.8 по Рихтер ще удари района. Той казва, че земетресението ще удари „когато най-малко пет планети се наредят в редица със Земята”. 

Това, според него, ще повлияе върху изравняването между Луната и Земята, което ще доведе до промени в гравитацията, които ще провокират природни бедствия, като земетресения. Това събитие, категоричен е той, ще провокира трус, по-силен от този в Непал от миналия месец, пише "Блиц". 

Хугербеетс отправи и предупреждение в Туитър, където посъветва хората в критичните райони да „бъдат много внимателни на 28 май”. „Подгответе си план за бягство”, добавя той. 

Изследователят твърди още, че известният френски пророк Нострадамус е направил подобно пророчество относно критичните планетарни позиции.

Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Armaga (преди 8 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Аз не знам за точно определна корелация между подредбата на небесните тела и природните явления на нашата планета. Да, планетите ще имат подобна конфигурация, но този, дето разцъква с програмата, работи с грешен мащаб. Отделно, игнорира факта, че планетите не се намират в една равнина. Следователно, това са нелепици и вероятността да се случи утре, е колкото да улуча 6-ца от тотото, ако играя днес.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама