"Хот арена": Слави Трифонов с щедър жест към новия си фаворит

14.01.2019 / 22:24 4

След трудната раздяла с любимеца си Виктор Калев, Слави Трифонов най-после си намери нов фаворит на мястото на бившия си подчинен.

Младият актьор от Димитровград Димитър Иванов смая учиндолеца. Слави буквално полудя по него и е очарован от таланта му. Димитър, който се изявява в столичния куклен театър, се оказа единственият вентролог у нас. Той говори без да отваря устата си. Уменията си придобил чрез американски онлайн курс.

Пред журито на Дългия той демонстрира завидни актьорски умения. Не само Слави, но и останалите членове на журито – Маестрото, Иво Сиромахов и Филип Станев се захласнаха по таланта на актьора. Талантливият Димитър ги изненада с етюд с куклата Бай Тъньо, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Слави Трифонов веднага предложи работа на актьора. Но постави едно условие пред него – да се усъвършенства в това, което прави. Учиндолецът прояви щедрост и заяви, че ще финансира напълно това начинание. Той заяви, че ще плати не само обучението, но и пътуването на Димитър до там, както и всички разходи, свързани с престоя му там.

 

Шоуменът заяви, че ще направи това с голямо удоволствие, тъй като у нас няма друг човек, който се занимава с това. Талантливият актьор веднага проверил колко ще струва обучението му. Цялата сума, необходима за реализацията на мечтата му, възлиза на 12 500 лв. Едва ли за Слави Трифонов подобна сума ще е проблем."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама