Христо Иванов, ДБ: Имаме нужда от правителство

26.05.2023 / 12:18 5

кадър Фейсбук/"Дневник" 

Редактор: Веселин Златков

Съпредседателят на ДБ Христо Иванов коментира публикувания запис от бившия депутат на ПП Радостин Василев, като каза, че наистина е обсъждана промяна на модела за сваляне на депутатския имунитет. Темата присъства на монтирания запис от заседание на НС на ПП, който Василев излъчи и във връзка с нея се споменава Христо Иванов.

Той обясни пред журналисти, че това е сериозна тема и е обсъждана в рамките на коалицията с ПП. Това обаче няма нищо общо с “пазене” на имунитета на Бойко Борисов.

Христо Иванов каза, че идеята е у нас да се приложи модела на сваляне на имунитета, какъвто е в Европейския парламент. Целта е да се оставят депутатите да работят спокойно. “Това е така от Средновековието”, подчерта съпредседателят на ДБ.

Той каза също, че не може да коментира други елементи на записа, защото става въпрос за заседание на ръководен орган на друга партия, на което той не е присъствал.

Христо Иванов е убеден, че целта на пускането на записа от Радостин Василев е да се провали опита за редовно правителство и да се предизвикат нови избори. Той призова колегите си да не се поддават.

“Имаме нужда от правителство и това го разбира всеки разумен човек. Имаме нужда от правителство и ще продължим да работим за него”, заяви Христо Иванов.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 151412 | Одобрение: 23802
интересно как казаното от записа на подмяната съвпда с казаното от записа на дб. буквално разботата на христо иванов в парламента е една да пази боико борисов от затвора и спира всякакв опит за съдебна реформа.
1
3
kjk (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43803 | Одобрение: 5433
Поредните мокри сънища!!!
2
0
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 134485 | Одобрение: 5535
Утре друга гнус ще ви залее. Ало, политиците, мафиоти, предатели , изменници ли , какви сте, бе ?
Всеки да си получи заслуженото !
4
1
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 168656 | Одобрение: 33206
Ох, да те еба в дългия нос, сопол гнусен!...Болест

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама