php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Христо Иванов, ДБ: Не може да слагаме за министър всеки хванат, както Бойко Борисов правеше по бензиностанции

28.07.2021 / 17:48 0

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър бТВ

Трялва да видим характера, политическата биография на хората, които ще бъдат лансирани за министри, не коментирам един или друг слух, не ме интересува това. Интересува ме да сме на една страница, да разбираме важността на фигурите, да разбираме резултата на фигурите. Не може да си позволим да слагаме който и да е хванат, както Бойко Борисов правеше по бензиностанции, на министерски постове и на премиерския пост. Никой не казва, че в премиерския пост се концентрира цялата власт. Това е порочно.

Това каза в "Лице в лице" по бТВ Христо Иванов от "Демократична България".

Също така трябва да сме наясно, че хората, които ще трябва да станат министри, пак искам да кажа, трябва да носят доверие със себе си. И дадох пример с Кирил Петков, Асен Василев, професор Денков и още няколко министри от служебното правителство. С работата си, с характера си, видяхме как генерираха огромно безпрецедентно доверие публично. Ние трябва да ги поканим, според мен това е в обществен интерес, или наистина да си кажем: Трябва да вземем нещо по-добро и да можем да представим нещо по-добро от от тези хора, защото нищо по-малко от това няма да свърши работа. Ние можем да преодолеем дълбоката политическа криза и дълбоката криза на легитимността на институциите само с едно управление, което има ясна финзиономия, с хора с ясна биография, които могат да се ползват с доверието, че все пак ще се пребори корупцията, каза още Христо Иванов. Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik