php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Христо Иванов: Всички политики зависят от това ние да намалим корупцията в България

28.07.2021 / 17:35 0

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър бТВ

Трябва да разберем, че ще дойде момент, в който ние ще трябва да гласувам и това нещо ние не можем да го направим така просто, защото сме си говорили приятно с някой или просто защото някой е извадил министри и е казал това е кабинета и ние трябва да гласуваме за него. Това е въпрос на много тежка политическа отговорност, защото тези гласове не са наши, всеки един от народните представители гласува с гласовете на онези десетина-петнайсет хиляди души средно, които са дали своето доверие и от тази гледна точка ние искаме да сме сигурни, че това за което ще гласуваме, няма да е просто някакво правителство знаем, и разбираме, и сме съгласни, че страната има нужда от управление, което наистина компетентно и решително може да се справи с всички предизвикателства и най-голямото предизвикателство корупцията.

Това каза съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в "Лице в лице" по бТВ.

Защото всички останали политики зависят от това ние да намалим корупцията в България. Европейската комисия е върнала наскоро нашия план за възстановяване и устойчивост, централният документ, от който зависи онези големи пари за модернизирана България, нещо решително, нещо съдбовно. Тя е казала: Без реформа на правосъдието и без борба с корупцията няма да видите тези пари. Значи нашите партньори ни казват, нашето бъдеще зависи от това. "Магнитски", тази интервенция, означава, че нашите партньори в Америка също са загубили всякакво търпение и всякаква надежда, че институциите ще си свършат работата сами. И предприемат абсолютно безпрецедентно действие по отношение на свои съюзници, допълни Христо Иванов.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik