Христо Иванов си взе млада сътрудничка по фотография в парламента

24.10.2022 / 09:41 2

Булфото

Христо Иванов е единственият сред 22-мата депутати от Пловдив и областта, който вече има нещатни сътрудници в парламента. В първите три работни дни, в които основната тема беше изборът на председател, със съветници са се сдобили едва 9 от 240-те народни избраници, предаде 24 часа.

В това Народно събрание Христо Иванов отново ще разчита на Марияна Иванова, която ще се занимава с организационните въпроси. Нова е другата му сътрудничка - Дария Спирова. Тя ще го съветва по въпросите на маркетинга и фотографията. Спирова e работила активно в кампанията на "Демократична България", става ясно от профила й във фейсбук.

 

 

Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
кико (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3147 | Одобрение: 347
Има един израз : Хубавите ябълки,прасетата ги ядът! Тоя мазния близач въобще не трябва да е в политиката!Какво е направил тоя за Народа,а малоумната умствено изостаналата му секретарка,какво? Гешев я изпрати и нея на село при овцете,където и е мястото! Сега Хр.Иванов иска оръжие да праща в Украйна! Тоя цървул ходил ли е в казарма,не! Готов е да вкара умишлено България във война,която не е наша! Защо бе, боклук?!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама