Хванали фалшификаторите във Варна през куриерски фирми

06.11.2018 / 12:56 0

Фалшификаторите на пари използвали куриерски фирми за доставка на материали в печатницата си край Евксиноград ГДБОП посъветва фалшификаторите на пари да не използват куриерски фирми за доставка на материалите. Поводът стана разбита печатница за пари във Варна, която отпечатала над милион щатски долара. Грешката на фалшификаторите обаче била, че ползвали именно куриерски фирми за доставка на материали и така били проследени от разследващите, уточни шефът на ГДБОП ст. ком. Ивайло Спиридонов, пише novavarna.net.


От прокуратурата съобщиха и за 13 задържани българи за трафик на културно-исторически ценности, информира Дарик. 1 350 000 фалшиви щатски долара бяха иззети при акция на прокуратурата и ГДБОП във Варна в петък. Задържани са общо трима души, които вече са оставени за постоянно в ареста. Директорът на ГДБОП ст. ком. Ивайло Спиридонов разкри подробности около акцията: “Това, което позволи да се стигне до тези лица, е, че допускаха няколко грешки. Едната от тях беше, че с помощта на куриерски фирми пристигаха част от материалите, които са необходими за производството на тези фалшиви документи и фалшиви долари”.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама