И Путин като Бойко вози министри във високопроходими коли сред тайгата

21.03.2021 / 16:38 6

кадър Телеканал Звезда

И руският президент Владимир Путин качва министри да ги повози, но той предпочита тайгата. От пресслужбата на руския президент публикуваха кадри от намиращите се в Сибир Владимир Путин и министъра на отбраната Сергей Шойгу, предава РИА Новости. Още през седмицата Путин обяви, че ще прекара уикенда в тайгата, за да „си почине малко“, предаде "Сега".

Кадрите показват как президентът в топъл костюм се е качил зад волана на машина с висока проходимост. В нея той вози министъра на отбраната през тайгата. Те също минават по висящ мост над река, а след това обядват.

Освен това Шойгу показва на Путин своята работилница за обработка на дървета. На записа министърът показва на президента някои от своите творби от дърворезба. 

Демонстрацията идва на фона на сериозно обтягане на отношенията между Русия и САЩ, особено след като в интервю американският президент Джо Байдън отговори утвърдително на това дали смята руският си колега за убиец.

Заради скандала, Москва извика за консултации посланика си в САЩ Анатоли Антонов. Този дипломатически прийом се използва като по остра от обичайната реакция на напрежение между две страни. В неделя Антонов се върна в Москва, като придвижването му се следеше внимателно от руските агенции.

"Трябва да се свърши много работа. Необходимо е да се анализира състоянието на руско-американските отношения, в които се намираме. Руската страна многократно е подчертавала, че се интересуваме от развитието на руско-американските отношения. Просто трябва да решим сега. ", обяви Антонов, цитиран от РИА Новости. Според посланика все още е трудно да се каже колко дълго може да отнеме престоят му в Москва. "Но аз изхождам от това, че ще остана толкова дълго, колкото е необходимо", казва Антонов.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 306449 | Одобрение: 45159
Ако не е кормилото, което не е типично за G-Wagen, по плоското предно стъкло бих  го сравнил с него.....Иначе Путин си джитка с руския Аурус, за който се майтяпат, че може да издържи и на ракетно нападение.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
3
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 67928 | Одобрение: 8633
Ами те всички диктатори и нарко барони си приличат.
0
0
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 120861 | Одобрение: -1584
Интересно дали поучава Шойгу какво да прави? Или да хвърля през прозореца  милиардите на народа?
1
1
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 83612 | Одобрение: -988
Вова кара нещо доста по-различно от нашия...Ама не можахме да видим.
0
2
айки (преди 2 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
   za6to e premahnat klipa s Putin......
5
3
Звезди (преди 2 години)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
:getlost: Сравнението "И Путин като Бойко...." е меко казано смешно.  
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама