И какво правим сега?! Камион се оплете във висящи кабели, ситуацията е типична за центъра на Варна (снимки)

19.04.2017 / 13:37 4

Преди време общината организира масово рязане на висящи във въздуха кабели в центъра на Варна. В продължение на дни гражданите в т.нар. Гръцка махала бяха без интернет, телефон и телевизия. Явно обаче проблемът не е решен навсякъде, както показа инцидент с камион днес.

Автомобил за доставки се оплете във висящи кабели в една от пресечките на ул. „Васил Друмев“ във Варна, видя репортер на „Петел“. Камионът щеше да откъсне целия сноп проводници, ако не беше предупреден с викове и клаксони от свидетели на случващото се.

За съжаление, подобна ситуация е честа за определени райони на Варна, където контрола върху работата на кабелните оператори явно не е много строг. Там на много места „жиците“ продължават да си висят, при това не особено високо.

В конкретния случай, изход от ситуацията беше намерен с помощта на четка за под с дълга дръжка. Ако обаче оплитането не беше забелязано навреме, не е ясно колко варненци щяха да имат сериозен проблем с електронните комуникации.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
22222 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
То във всички квартали е така .
12
0
Тото (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Изминаха много години от заповедта на кмета,кабелните интернет и TV доставчици да си премахнат въздушните кабели,като в противен случай това принудително щеше да се извърши,а неизпънилите заповедта - наказани.  Резултатът се вижда от горните снимки. Толкова ли е трудно да се реши този въпрос ?  
16
0
газ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Давай - късай и не спирай. Законът е за всички. Не може на едните интернет доставчици да им забраняват, а за другите да си затварят очите. Да къса и да заминава - никой и копче няма да може да му каже.
7
3
Коч (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не мърдааааййии,ще ми спре нетаУсмивка))
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама