Илиан Илиев: Родриго Енрике няма да бъде опериран. Ако привлечем Лейте, селекцията приключва

15.01.2020 / 17:10 1

Треньорът на Черно море Илиан Илиев съобщи добра новина след контролата с Черноморец Балчик. Атакуващият халф Родриго Енрике няма да се подлага на артроскопия, каквито съмнения имаше. „Днес Родриго беше на преглед в София и лекарите казаха, че няма проблеми“, обяви Илиев.

Той беше категоричен, че мачът с отбора от „Б“ група е преминал според очакванията. „Акцентът в този мач въобще не беше в резултата. Вчера тренирахме двуразово и е нормално да има малко повече умора сред играчите, да бъдем по-мудни, но все пак очаквах малко повече хъс и организация, особено второто полувреме. Като цяло обаче очакван мач за този период от подготовката“, каза още наставникът на варненци.

По неговите думи, бразилският атакуващ играч Габриел Лейте, който беше за няколко дни във Варна, ще се присъедини към отбора в Турция. „В момента е в Италия да си извади паспорт. Трябва да ги подаде тези документи, тъй като ние нямаме свободна квота за играч извън ЕС и дори да го одобрим няма да може да го картотекираме“, обясни Илиев.

Треньорът сподели, че ако Лейте подпише договор, и предвид привличането на Курьор, то зимната селекция в Черно море ще приключи. В случай обаче, че бразилецът не бъде одобрен, ще се търси друг нападател. „За изходящи трансфери засега няма нищо. Говори се оттук-оттам за интерес, но само толкова. Надявам се и да няма“, допълни Илиев."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Как да си направя сайт (преди 4 месеца)
Рейтинг: 90 | Одобрение: 0

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама