Илиан Илиев отвръща на удара: Виячки каза на Тодор Великов, че е на един шамар живот!

03.08.2019 / 13:58 2

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе потърсен от „Петел”, за да изрази своята гледна точка за случилото се след мача със Славия на „Тича” снощи и да коментира изявлението на  Венцеслав Стефанов.

Както е известно, президентът на „белите” заяви, че шеф на „моряците” е ударил техния играч Емил Виячки в тунела, а относно упреците на Илиан Илиев, че Славия е играла грозно, каза, че Илиан е ял бял хляб в Славия и с него са приятели, а преди години го е изнесъл на ръце в Гърция, след като е претърпял операция като футболист на АЕК.

Ето какво заяви по този повод Илиан Илиев:

„Венци Стефанов не е прав да защитава поведението на отбора си, след като през последните години непрекъснато повтаря, че ще играят футбол и ще налагат млади играчи, а срещу нас нито пуснаха млади играчи, нито играха футбол. Те предложиха ритане и блъскане, така че обвиненията на Венци Стефанов са напълно неадекватни.

Още по-малко да защитава и толерира поведение, като това на този „футболист” Виячки.

Да, с Венци Стефанов сме приятели. Той ме носи на ръце от стаята, след като ме оперираха в Гърция. Но това не означава, че трябва да си мълчим пред неправдата и това грозно поведение, което предложиха Славия. Вместо Венци Стефанов да се извини, той говори небивалици. Вчера Антон Велков беше на мача. После Венци ще каже, че нямало футболисти от Славия в националния отбор. Кой от техните да извикат, като играят така? Или да извикат Вълков да им свири следващия мач.

Пак повтарям, Венци Стефанов трябваше да се извини на българската общественост. Да каже - бяхме дошли за точка, но начинът, по който постигнахме целта си не беше толкова красив.

Относно това, което се случи в тунела след мача, Венци Стефанов каза, че техният „футболист” Виячки е бил ударен от някого. Виячки обаче е всичко друго, но не и футболист. Той може да ритне, да удари, да провокира или да наплюе някой, но футбол не може да играе. Защото футболът се играе с топка.

Виячки твърди, че е бил ударен от някой, а на камерите се вижда, че никой не го е удрял.

Срамно е това, което каза той на нашия административен директор Тодор Великов – че е на един шамар живот. Вместо в Славия да го накажат за подобно обидно отношение към 73-годишна легенда, както и неговите съотборници, които на излизане показваха средни пръсти на публиката ни и я провокираха, Венци Стефанов тръгва да защитава и толерира тази арогантност и наглост. Това е срамно и недопустимо.

Иначе за мача, със сигурност можехме да потърсим и по-добре победата. Но, когато 2 минути се играе, а после 2 минути съперниците се търкалят и симулират, и се вдигат картони, така се получава.”"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
6
Балъка (преди 10 месеца)
Рейтинг: 352 | Одобрение: 127
 - " Трябва да си страхотно тъп шоп ......   " Гунчо     ------ По-точно = шоп-кекавци =, от района на Дупнишко. Тъп-тъп, но + и нагъл, комбинацията е взриопасна. 
3
3
Гунчо (преди 10 месеца)
Рейтинг: 1087 | Одобрение: 327
Трябва да си страхотно тъп шоп, за да обидиш толкова заслужил и благ човек, като Тошко Великов.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама