Илиана Беновска обяви, че в Бойко може да победи категорично Радев, но му пречат...

25.11.2018 / 11:43 18

София. Борисов или Радев ще надделее в „канадската борба“? Това е въпросът на журналиста Илиана Беновска в днешното издание на предаването „Беновска пита” по Канал 3 и К2, съобщиха от екипа на предаването.

Ето какво казва тя без редакция:

"Всички сме гледали американски филми, в които , върху варел в задния двор, двама мъжаги си мерят мускулите на канадска борба. Понякога , в първия рунд надделява „отрицателният“ герой. Но, в края на филма винаги побеждава „положителният“ герой. Кога ще изтекат 60 – те минути на българския филм с „канадската борба“ премиер-президент – на предсрочни избори, на евроизбори, на местни избори или при неочаквани разкрития на прокуратурата – не може да се прогнозира. В това мерене на сили Борисов-Радев наклоняват везните и други „герои“.

Зад гърба на Радев се опитва да се закрепи жадната за власт Корнелия Нинова, а началникът на Радев и новата съпруга на Радев системно го злепоставят. Самият, пък, Радев създава подозрения с лекциите и речите си, че иска да превземе и изпълнителната власт. Но думите и делата му са озвучени от подозрителен шум на самолети „Грипен“. Под мишницата на Борисов, пък, се подават непремерено ту Валери Симеонов, ту Волен Сидеров и му пречат да е категоричен победител. Ахмед Доган, който никога не си отива, внимателно наблюдава с бинокъла си от Бояна и е готов да арбитрира кой ще е победител – Борисов или Радев.

В косвена полза за Радев се обажда от Съдебната палата и председателят на ВКС Лозан Панов, с недопустими по конституция политически речи и ТР, но ВСС и КС не го санкционират.

В полза на справедливостта и законността пък действа главният прокурор Сотир Цацаров, но помощниците му - Специализираната прокуратура и КПКОМПИ – са много нови и нямат влезли в сила присъди.

Преди няколко дни в двора, където се разиграва шоуто с варела на „канадската борба“ Борисов-Радев се появи с „въпросите на народа“ и „многоцветният“ Слави Трифонов, който фокусира критиките на някои самономинирали се за упражняващи „свободно слово“. „Канадската борба“ Борисов-Радев е озвучена неубедително и от „протестите“ на различни политически, икономически и службашки лобита. Кога ще изтекат 60-те минути на българския филм с „канадската борба“ премиер-президент още не може да се прогнозира. Въпросът, обаче, който ще предопредели бъдещето на България е: Борисов или Радев ще надделее в „канадската борба“? Аз съм Беновска. И питам."
/FocusNews"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
23
5
motoristka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 71395 | Одобрение: 34475
Беновска..., не разбра ли, че, колкото и да се стараеш, каталунски имот няма да получиш..... 
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
29
4
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 44818 | Одобрение: 10148
Дъртият, грозен пудел на тиквата ...
35
7
морският (преди 1 годинa)
Рейтинг: 37497 | Одобрение: 21812
Беновска,Беновска много си пристрастна към едната страна и затова не ти вярвам на писанията!;)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама