Информационен офис на ACIBADEM ще улеснява пациенти от Варна и региона

07.12.2017 / 16:58 0

Пациенти от Варна и района на Източна България вече могат да се възползват от услугите на информационния офис на Acıbadem в морската столица. Той има за цел да улесни пациентите с информация и съдействие относно възможностите за диагностика и лечение във всички лечебни заведения от веригата в България и Турция. Офисът във Варна е третият в страната след Пловдив и София, а услугите му са напълно безплатни за пациентите.

Българските пациенти, които избират Acıbadem за своето лечение, имат уникалната възможност да се възползват от всички предимства на лечебните заведения от здравната група едновременно в България и Турция. Така например, пациенти на българските болници от веригата Acıbadem City Clinic могат да получат бързо и надеждно второ мнение от водещ специалист в Турция, а такива, които претърпяват сложни операции при турски лекари, често предпочитат да проведат предварителната подготовка и последващото проследяване при специалистите в България. По този начин те получават сигурност и удобството да се лекуват близо до дома си.

Пациенти, обърнали се към офисите на здравната група във Варна, Пловдив и София, могат да получат от тях информация за лечебните заведения и специалистите от веригата, да поискат безплатно второ мнение от лекар в Турция или да си запишат час за преглед и лечение. Когато лечението се осъществява в Турция, пациентите и близките им могат да разчитат и на съдействие при оформянето на документите и организирането на престоя в чужбина. Най-често български пациенти търсят в Турция онкологично лечение и сложни неврохирургични и ортопедични операции, както и някои видове лечение, които все още не се предлагат в България, като кръстосани бъбречни трансплантации или иновативни клетъчни терапии, в които специалистите на Acıbadem са много успешни.

Информационни офиси на Здравна група Acıbadem вече работят в 34 града в 22 държави по света. Част от голямото семейство на здравната верига са също 22 болници и 20 медицински центъра в 4 държави, включително и в България.

Офис Варна посреща пациенти и техните близки на адрес бул. „Владислав Варненчик" 81, тел. 052 580 385.

 

 

*реклама

 

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама