InnoMotion Racing на прага на своя втори сезон в националния рали шампионат

19.05.2017 / 09:50 0

Създаденият преди малко повече от една година клуб Иномоушън Рейсинг е на прага на втория си пълен сезон в националиня рали шампионат. Отборът, за когото се състезават първите носители на купата за млади пилоти „Тодор Славов“ Станислав Владимиров и Чавдар Събев, се надява на още по-успешен сезон. Въпреки, че отново ще разчитат на стария си автомобил Опел Астра GSi (клас RC3), Станислав и Чавдар получиха няколко сериозни подобрения в него, които трябва да им помогнат за подобрения на резултатите в кръговете от националния рали шампионат за сезон 2017.


В седмицата преди първия от тях – 48-то издание на рали „България“, екипажът на Иномоушън Рейсинг проведе кратка тестова сесия, в която Владимиров и Събев се запознаха с качествата на новите амортисьори, които бяха монтирани в техния автомобил.
„Доволен съм от поведението на колата с новото окачване. Надявам се, че бързо ще успея да се приспособя към него и ще мога да намеря верните настройки за предизвикателните отсечки на рали „България“ – сподели непосредствено след тестовите изпитания Станислав Владимиров. - „Колата се държи добре и се надявам, че ще успеем да подобрим постиженията си от миналата година, а основната ни задача е да завършим това тежко състезание“.
В дните преди 48-то издание на рали „България“ важни партньори се присъединиха към организациите подкрепящи участието на Станислав Владимиров и Чавдар Събев. Базираната в Горна Оряховица компания O.E. Моторспорт ще бъде партньор на шампионите за млади пилоти през настоящия сезон и ще се грижи за настройките на електрониката управляваща двигателя на състезателния Опел Астра GSi.
Освен тях помощ ще окаже и френската компания Yacco, която ще достави необходимите масла и консумативи за участията на Иномоушън Рейсинг в кръговете от националния рали шампионат. Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама