InnoMotion Racing на прага на своя втори сезон в националния рали шампионат

19.05.2017 / 09:50 0

Създаденият преди малко повече от една година клуб Иномоушън Рейсинг е на прага на втория си пълен сезон в националиня рали шампионат. Отборът, за когото се състезават първите носители на купата за млади пилоти „Тодор Славов“ Станислав Владимиров и Чавдар Събев, се надява на още по-успешен сезон. Въпреки, че отново ще разчитат на стария си автомобил Опел Астра GSi (клас RC3), Станислав и Чавдар получиха няколко сериозни подобрения в него, които трябва да им помогнат за подобрения на резултатите в кръговете от националния рали шампионат за сезон 2017.


В седмицата преди първия от тях – 48-то издание на рали „България“, екипажът на Иномоушън Рейсинг проведе кратка тестова сесия, в която Владимиров и Събев се запознаха с качествата на новите амортисьори, които бяха монтирани в техния автомобил.
„Доволен съм от поведението на колата с новото окачване. Надявам се, че бързо ще успея да се приспособя към него и ще мога да намеря верните настройки за предизвикателните отсечки на рали „България“ – сподели непосредствено след тестовите изпитания Станислав Владимиров. - „Колата се държи добре и се надявам, че ще успеем да подобрим постиженията си от миналата година, а основната ни задача е да завършим това тежко състезание“.
В дните преди 48-то издание на рали „България“ важни партньори се присъединиха към организациите подкрепящи участието на Станислав Владимиров и Чавдар Събев. Базираната в Горна Оряховица компания O.E. Моторспорт ще бъде партньор на шампионите за млади пилоти през настоящия сезон и ще се грижи за настройките на електрониката управляваща двигателя на състезателния Опел Астра GSi.
Освен тях помощ ще окаже и френската компания Yacco, която ще достави необходимите масла и консумативи за участията на Иномоушън Рейсинг в кръговете от националния рали шампионат. 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама