Инж. Дончо Атанасов: Категорично от пътищата не се краде

08.11.2018 / 16:04 21

Снимка Булфото, архив

АПИ не се притеснява от проверки. Това заяви инж. Дончо Атанасов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) по bTV като коментира исканата от представители на БСП проверка на качеството на магистралите.


„Тази проверка ще се случи, когато законите позволят“, уточни той. „Аз съм определен по нареждане на министъра на регионалното развитие да координирам действието на колегите по осъществяването на проверката, подписана от една група народни представители“, коментира Атанасов. По думите му дали законите позволяват такава проверка би трябвало да зная народните представители.

"Аз знам, но колегите ще се произнесат. Работи се, проверяват се закони и нормативни документи, по които може да се осъществява такава проверка на външни лица. Законът за устройство на територията много ясно показва какви са правата и отговорности по целия инвестиционен процес по реализиране на ново строителство, ремонти дейности и т.н. Който иска да осъществява такива проверки, особено народни представители, би трябвало да се запознае със Закона за устройство на територията, обхвата как се извършват проверки, чия отговорност е", заяви инж. Дончо Атанасов.

поред него се правят внушения, че от пътищата се краде. „Ние в АПИ няма как като администрация да позволим да се случват неща извън нормите“, уточни той. „При Своге текат процесуални следствени действие, като приключат ще се види кой е крив и кой прав“, обясни инж. Дончо Атанасов.


 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
13
2
motoristka (преди 5 месеца)
Рейтинг: 70085 | Одобрение: 34315
Ухилен....Брейййй.... Този инж. ми оправи настроението....:woot:Ухилен.... 
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
18
1
Yann (преди 5 месеца)
Рейтинг: 29148 | Одобрение: 13113
Да се чете: така сме си оплели кошницата, че всички кражби са законно обосновани и не може с пръст да ни барнете.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
17
1
666 (преди 5 месеца)
Рейтинг: 14127 | Одобрение: 4432
Аааахахахаххахахах...най-новият виц! Ухилен Ухилен Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама