Искът на Катрин Майорга срещу Роналдо е оттеглен, а делото - прекратено

05.06.2019 / 12:42 2

Искът на Катрин Майорга срещу звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е бил оттеглен, а делото прекратено, съобщава Bloomberg.com, цитиран от gong.bg.

Както е известно, въпросната дама заведе дело срещу петкратния носител на „Златната топка“, като го обвини в изнасилване.

Според информацията Майорга лично предприела действия по прекратяване на делото, но не е уточнено дали двете страни са постигнали извънсъдебно споразумение.

Адвокатите на двете страни Лесли Стовал (представител на Катрин Майорга) и Питър Кристиансен (представител на Кристиано Роналдо) са потърсени от Bloomberg.com за коментар, но са отказали такъв.

Мълчание по темата запазили и полицейските органи, водели разследването.

Припомняме, че Катрин Майорга твърдеше, че Роналдо е бил интимен с нея против волята ѝ през 2009 година в хотел в Лас Вегас. Заради разразилия се скандал и проблемите на голямата звезда на тима Роналдо в властите в САЩ, „бианконерите“ обявиха, че отказват участие на Интернешънъл Чемпиънс Къп през лятото."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
Ко? Не! (преди 12 месеца)
Рейтинг: 2246 | Одобрение: 726
Ясната е работата. Дали са и още 300 000 евро като първия път.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама