Исмаилов: Целта ни е да имаме турски премиер в България (Видео)

08.02.2017 / 14:07 32

frognews.bg

Председателят на Народна партия ”Свобода и достойнство” Орхан Исмаилов и на партия ДОСТ Лютви Местан говориха пред турски медии в София. По думите им те ще прескочат бариерата от 4 процента за парламента.


В своето изказване  Орхан Исмаилов каза, че е бил представител на етническите малцинства  като заместник-министър на отбраната. "Целта ни е да имаме турски премиер в България", каза новият лидер.

Двамата лидери говориха пред Турската национална телевизия TPT и турската държавна новинарска агенция.

Малко по късно Орхан Исмаилов говори и пред  bTV. Ние сме български партии, които  работят и правят политика в България. Няма как да сме проекция на еди кой си. Чувал съм, че Касим Дал е близък с Ердоган, но не значи, че сме проект на Ердоган и Турция. Ако някой има такава информация, нека се сезират органите. И в този случай нашето място не е в българската политика, каза той.Нашата идея е да дадем на гражданите алтернатива, възможност. Като няма алтерантива те отиват при партията, която държи мотопола - задкулисието, монополирания вот. Нашата битка продължава. Направихме този фронт ДОСТ, за  да разбием модела., обясни Орхан Исмаилов.

Ние сме против задкулисието, монопола, което не се прави само от ДПС. Имаме желанието да поставим началото на един модерен граждански патриотизъм. Той има обединителна линия, а не разделителна, смята Исмаилов.

И за мен преди две години говореха, че съм турски агент. Такъв ли съм? Има си компетентни органи. Ако има капка съмнения, няма да съм тук. Ние сме български граждани, защитаваме интересите на България. Не съм проект, на когото и да било. Защитавам интересите на България, категоричен бе той.

Искаме да разширим десноцентристкия фронт в българското пространство. Разчитаме на всички български граждани - у нас и в чужбина посочи той и изрази убеденост, че ще влязат в парламента.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
kris (преди 6 години)
Рейтинг: 307353 | Одобрение: 45428
А една тръба в задника си и един пирон в главата не искаш ли ?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
16
0
Лоша (преди 6 години)
Рейтинг: 3153 | Одобрение: 1003
Мотористка го каза много точно - защо изобщо им дават на турците да говорят каквото и да било .Като се самоопределят като турци и искат такъв премиер през капъ куле и за 1 час е в турско.Няма ли кой да им покаже къде им е мястото в тази държава и на какво имат право.Достатъчно е да изчезнат няколко от тези които им палят фитилите и другите ще клекнат
КОГАТО НЯМА ДРУГО И ПАДАНЕТО Е ЛЕТЕНЕ
46
3
motoristka (преди 6 години)
Рейтинг: 77880 | Одобрение: 36430
Защо изобщо, им се дава поле за изява на тези турчаля!? Нямат място в българската политика и управление... Марш в Турция да се правиш на политик!Болест
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
50
2
Варна (преди 6 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Да нямате накрая български кмет на Цариград
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
41
3
Karamel (преди 6 години)
Рейтинг: 20828 | Одобрение: 10403
НА САПУН!!! ГнявГнявГняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама