Истинска красавица-това е момичето, което се удави в Дунав

26.11.2014 / 12:44 1

Това е момичето, което загуби живота си по трагичен начин. За младата Анастасия, която пострада в катастрофата при Дунав, казват, че е обичала нощния живот и доброто изкарване с приятели, но паралелно с това е била ценно и отговорна момиче, изпълнена с положителна енергия.

Автомобил марка "BMW"  , в който е имало шест тийнейджъри през нощта паднал в Дунав в Белград. Трима пътници успели да се спасят, а трима са се удавили.

Както съобщиха сръбските власти, един от пострадалите е бил в багажника на колата. Той безуспешно се опитвал да излезе, още преди колата да се приземи в река Дунав. Засега не са известни всички обстоятелства, поради които това момче се намирало в багажника, а полицията разследва дали младите са били под въздействието на наркотици.

Катастрофата е станала събота в 03.43 при един ресторант.Шофьорът не е имал шофьорска книжка , а в кръвта му бил намерен алкохол 0,85 промила.Той е без наранявания. Момичето Милица Дж.(18) също е без наранявания, а в нея са били открити 0,60 промила.Лука В.(20) е получил фрактура на дясната ръка, а в кръвта му са били измерени 0,87 промила алкохол.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
5
zebster (преди 6 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
Хубавица е била, но пак има замесено БМВ и пак без книжка. Лоша слава за тази марка в България.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама