Историята на българка, продадена от сестра си

09.02.2018 / 14:43 1

В следващите редове ще ви запознаем с една жена, продадена и принудена да проституира от... сестра си.

Всички данни и имена са променени, за да се запази самоличността. Фактите - те са едно към едно, разказва dir.bg.

Става въпрос за жена с име А.Б. – на 30 години, с дете.


 
А. е жертва на трафик още като много млада жена, от малцинствата е. Тя е била въвлечена в „бизнеса с проституция“ още от 18 годишна възраст. Хора от най-близкото й обкръжение я вкарват в „света на големите и на парите“. В групата е участвала и сестра й, която първа й подава „ръка“, за да печели.

Реално А. е приемала експлоатация като вид „печелене на пари”. Тя е била продавана и е проституирала в няколко държави. След поредица от ексцесни действия - групови изнасилвания, горене по цялото тяло с цигари, тежко физическо насилие, упражнени над нея през време на пребиваването и в Италия, А. подава сигнал за помощ към социална работничка. Изведена е от средата й, настанена е в специализиран център и е включена в програма за защитени свидетели и рехабилитационни програми за възстановяване. След време тя се връща в България и успява да завърши средно образование и да започне работа.

Но тук тя пак установява връзка със сестра си, която отново я вкарва в канал за проституция, но сега в Австрия, където забременява и ражда момиченце - М.

В Австрия майката е била уговаряна да продаде детето си, но тя отказва. След като успяла да се свърже и получи закрила от църква, тя се връща в България.

Сутеньорската група, за която е работила, я открива и отново я връща на улицата. Този път около Пловдив. Детето й е отглеждано от сутеньорите, а А. има подозрения, че е било използвано за детска порнография. А. решава да избяга отново. Вече успяла да си върне и детето, тя получава закрила в специализиран център.

Детето й е здраво, с добри показатели за растеж и развитие.

Но битката й за живот продължава. Помагат й, закрилят я. Получава подкрепа от хора, на които им пука за нея. Така стигна и историята й до Дир.бг. Разказа ни я човек, който иска да й помогне истински.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама