Ицо Хазарта "взриви" "Фейсбук" с поста си: Македонец му писа на английски, а отговорът на Ицо...

25.05.2016 / 12:25 5

"Флагман"

Музикантът публикува диалога като поздрав за 24 майРапърът Ицо Хазарта направи уникален поздрав за 24 май – Деня на славянската писменост.
Той публикува във „Фейсбук” диалога си с македонец, който го е потърсил за контакт с цел участие на изпълнителя в съседната държава.

Обръщението към Ицо Хазарта е на не съвсем добър английски: „Здравейте, аз съм от Македония, може би не разбирате моя език, ето защо пиша на английски.. В момента работя по заявки с някои диджеи от тук.. Има няколко клуба в Македония, които са заинтересовани от вас.. Може ли да ми кажете с кого да контактувам за ангажиране на вашата група??”

Хазарта очевидно подразнен от обръщението на македонеца, му отговаря на английски, но написано на кирилица: „Да, трудно е да разбереш този стар, труден македонски език…Нашият телефон е ……Снимка на диалога е публикуван във „Фейсбук” от Ицо Хазарта вчера с поздрав „Честит празник!”Това естествено предизвиква вълна от одобрителни коментари. Прави впечатление, че липсват язвителни и злобни отправки към македонците, а преобладават майтапите с „древността” на македонската нация.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
24
2
kris (преди 7 години)
Рейтинг: 328257 | Одобрение: 51237
Що е маке , все е лайно.......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
46
9
Мари Хуана (преди 7 години)
Рейтинг: 10314 | Одобрение: 4759
Това маке си е намерило майстора! Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама