Иван Бакалов: Прокуратурата се прави на дръж ми шапката за БарЦелона, но спецсъдът извършва репресии по съпружеска линия

28.02.2020 / 09:26 4

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Спец съдът се показа не като съд, а като помощник на прокуратурата и съучастник в репресии, това коментира във Фейсбук журналистът Иван Бакалов. Той поставя и поредица от въпроси са дейността на институцията в последно време.

Ето какво още пише Бакалов:

Бившият министър Нено Димов може да е кух и противен, но няма никаква разумна причина да го държат в ареста. Мотивите на съда да го остави в ареста, защото "може да извърши ново престъпление" са като виц. Досегашното му престъпление беше, че е подписвал графици за разходите на язовирите, а какво ново може да извърши, като вече не е министър? Даже няма да го пуснат на пропуска в министерството.
Съпругата на Божков е в ареста само защото е съпруга на Божков. Самият съдия от спец съда обясни, че тя е най-близкия му човек, можела да укрие доказателства и така да извърши престъпление. Тоест - тя не е извършила престъпление, а можело да извърши. Да скрие някоя къща? Тя ли му управлява бизнеса? Или това е просто репресия по съпружеска линия.
И на фона на това българската прокуратура се прави на дръж ми шапката за аферата с Барцелона. Само малко от нещата с онези фирми да беше извършил Нено Димов или съпругата на Божков, щяхме да чуем гръмовни обвинения и подробни репортажи по телевизията със схеми, графики, обяснения и интервюта. А сега всеки ден като сладкопойни чучулиги от екрана чуруликат харизани, харалани, колевци, каролевци и т. н. да замазват положението с аферата в Барцелона.

 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 27380 | Одобрение: 4425
Съгласен съм с автора с изключение за НеНо Димов.И понеже явно автора си събира информацията по кабинети,офиси и кръчми не е наясно колко е страшно престъплението на ЕкоМин. Ако черепа мамил и крал,то Нено е почернил бъдещето на децата и бъдещето.Забележете колко лековато се разхищава природата в БГ.Всеки ден разливи,боклук мизерия а сметопочистващите фирми/мафии тънат в мангизи.Кога ще видят схемите на Вълка,на Гърнето,на разни подобни,но ще опрат и до така наречените специалисти и инспектори във всяка община........
6
1
Варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 71736 | Одобрение: 35636
Мислехме че Цветанов е мозъкът на Борисовата диктатура, а то се оказа че самия Борисов си поръчва тоз и оня. цялото управление на Борисов от 11 години насам беше така, просто не бяха толкова видими батаците на ГЕРБ и сега е странно че удрят всеки друг само не и себе си.  
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
7
1
Blue hills (преди 1 месец)
Рейтинг: 26723 | Одобрение: 12208
Мдаа, на бокича му върви, не само прокуратура и съд му помага, ами и коронавируса.
7
1
4udovi6teto (преди 1 месец)
Рейтинг: 23801 | Одобрение: 7281
С Главния Каскет на Републиката в България се върнаха най-страшните ченгеджийски времена...:errm:
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама