Иван Костов: Кандидатът на ГЕРБ ще спечели на изборите (Видео)

18.08.2016 / 09:44 14

Кадър Нова тв

„Резултатът от президентските избори е предизвестен. Стеснявайки времето на кампанията, практически не се дава възможност за провал на изборите. Кандидатът на ГЕРБ, вероятно подкрепен от Реформаторския блок, ще спечели”. Това коментира в специално интервю за Нова тв бившият премиер Иван Костов.

По думите му отлагането на номинациите е добър политически ход за управляващите, но не и за опозицията.

„Бъдещият президент трябва да бъди европеец и атлантик”, категоричен е Иван Костов.

Лабораторията на Иван Костов проучва разделението на българите по оста Русия-Турция-Брюксел.

„Повечето са симпатизантите на Путин след успешна пропагандна война срещу България от страна на Кремъл. Това влияе на българското обществено мнение”, казва бившият министър-председател на България.

Той коментира и ситуацията в съседна Турция.

„Това, което става в Турция, практически е налагане на една агресивна, авторитарна форма на управление, която не крие амбициите си да изнесе своя турски политически ислям в съседните страни. Последно доказателство за това беше присъствието на български политици и духовници на мероприятията на партията, която прави тези неща в Турция”, заяви още Иван Костов.

По повод доклада след стрес теста на банковата система у нас, Костов каза: „Доверието ми в БНБ е възстановено. Сега е чудесният момент да се подаде искане до ЕС за проверка за въвеждане на еврото. Ние изпълняваме всички изисквания от Маастрихт”.

Костов порица поведението на българите с думите: „С огромната подкрепа на ЕС се построи метро в София. Софиянци се обидиха от поскъпването на билета от 1 лв. на 1,60 лв. Друга обида – със средства на ЕС се построиха магистрали, а българите не искат да платят тол такси, за да се поддържат тези пътища. Такова поведение не разбирам”.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
kris (преди 7 години)
Рейтинг: 340460 | Одобрение: 54690
Явно мръсника знае вече , как ГЕРБ ще манипулира изборите и това е единствената алтернатива за тях....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
14
lazuli (преди 7 години)
Рейтинг: 563 | Одобрение: 218
Умен,много умен политик...но не е за нашите условия!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама