Ивайло Мирчев: По време на протеста ми звънна Христо Алексиев и ме увери, че правителството няма да спира акт 16 на гръцката връзка

05.08.2022 / 21:34 4

Снимка: Булфото

Бившият вече депутат от "Демократична България" Ивайло Мирчев разкри, че е получил уверение,че акт 16 на гръцката газова връзка няма да бъде спиран.

Ето какво написа той във фейсбук профила си:

"Докато течешв протеста @ГаzWithMe пред президенството ми звънна вицепремиерът и шеф на енергийния щаб Христо Алексиев, за да ме увери, че правителството няма да спира акт 16 на гръцката връзка, както и потвърди, че първите 3 танкера с втечнен газ ще бъдат взети. Обеща още преди 1 октомври да бъде издаден акт 16 и да получаваме пълбия обем азерски газ по нея. Получих и уверения, че ще бъдат продължени разговорите с Гърция и Турция за пренос на газ.
Най-важен е интересът на България и независимостта ни, която минава през енергийната ни независимост.
Смисъл от това да сме на площада и ясно да изразим мнението си има!"Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
уйчо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 63938 | Одобрение: -4452
Оооооох, звъннали му, потвърдили му, уверили го, обещали му! Пусто дръво неокастремо!
9
3
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 229749 | Одобрение: 22484
Га еде кифтета и пълни шкембака не рива.....Май ще му спрат кифтетата и зарева.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
7
1
Off Road (преди 1 седмица)
Рейтинг: 6095 | Одобрение: 1665
Ох, слава Богу, благодарим ти Мирчев, без теб сме за никъде.
11
4
danx12n (преди 1 седмица)
Рейтинг: 14228 | Одобрение: 3023
Тоя тлъст търтей лъже та се кине. Че и някаква значимост си придава случайника. Още следобяд Министерството на енергетиката публично изобличи лъжите на Прокопиев и „Капитал“ и държанките им простокировци и ☝️ ристьовци. Енергийният министър Росен Христов по никакъв начин не е отменял назначенията в „Ай Си Джи Би“ АД. Няма нито заповед, нито протоколно решение за спиране на вписването. Министерството на енергетиката излезе с позиция срещу изданието на Иво Прокопиев „Капитал“. От ведомството опровергават статия със заглавия „Служебният кабинет на Радев блокира газовата връзка с Гърция“ и обясняват какви всъщност са фактите като за доказателство показаха протоколите и документите. 🙂 Измамниците простокировци и ристьовци квичат на умряло и бълват лъжа сред лъжа. Никой за нищо няма за какво да звъни на тоя търтей и да го уверява в каквото и да е. Защото той е г-н Никой. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама