Изгорели контейнери и пръснати боклуци на пазар “Чаталджа”

13.02.2018 / 11:50 3

Снимка БНР

Миризма на изгнило, мръсотия, разпилени отпадъци и стопени от огън контейнери за смет- това може да се види в района на пазар “Чаталджа” във Варна, съобщава БНР. Според търговците в района пластмасовите казани са подпалени умишлено или пък са пламнали от изхвърлена пепел от притежатели на печки на твърдо гориво. “От снимките е видно, че в случая става въпрос за злоумишлен палеж /вандализъм/, а не изгаряне на съдовете, причинено от изхвърляне на сгур в тях.

Ако бяха изгорели след изхвърлена в тях сгур, по самата пластмаса щеше да има следи от полепнала и нагоряла сгур, пластмасата нямаше да се разтече, а щеше да е на блок/кубче”. Това компетентно мнение даде за Радио Варна Магдалена Дочева, представител на фирмата доставчик на отпадъчните съдове. Каквато и да е причината обаче, на живеещите и работещите в района им остава неприятната гледка и зловонието на отпадъци, а двата подпалени контейнера струват на данъкоплатците около 700 лева.
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама