Изкъртиха уличен телефон на кръстовището на Окръжна болница във Варна! До него има друг, в още по-абсурдно състояние! (снимки)

17.06.2017 / 16:00 3

Изкъртен уличен телефон стои на тротоара на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Ген. Колев“ във Варна, видя днес репортер на „Петел“. Трудно е да се каже откога той е в такова състояние, както и дали става въпрос за пореден вандализъм или за демонтаж, зарязан на този етап.

На същата стена на сградата, която е част от МБАЛ „Св. Анна“ има друг уличен телефон, който изглежда не по-малко абсурдно. Той си остава здраво закрепен, но на практика е неизползваем, защото кабината му сгъната по странен начин.

Както е известно, уличните телефони с фонокарти вече не се използват от никого. Отдавна е време те да бъдат премахнати, но защо това не се прави, е въпрос, на който няма ясен отговор. При всички случаи, тази отживелица няма място в градската среда във времето на мобилните комуникации.

 

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Директоре, а съм ти дал служебен телефон, но не всички директори на директори са като мене.
Рейтинг: 48265 | Одобрение: 3560
И без това няма карти за тези телефони ..............
3
0
мнение (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Крайно време е да си демонтирате боклуците вече, тея телефони не работят, освен това не се продават фонокарти за тях. За какъв х*й седят още? И другите неща които стоят непотребни са машините за билетчета по спирките, може и тях да ги демонтирате.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама