Изключителен садизъм в Стара Загора! Мъж наряза 400 пъти 18-годишно момиче с макетен нож и обръсна косата й

28.07.2023 / 08:14 5

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова тв

Мъж обезобрази 18-годишната си приятелка с макетно ножче, а след това обръснал косата й. На жертвата са направени над 400 шева по лицето, краката, гърдите, носа й е счупен. Мъжът е задържан за 72 часа, а след това е бил пуснат на свобода. 

Майката и близката приятелка са в шок и се страхуват. 

Случаят е от Стара Загора, но самоличността на момичето се пази в тайна. 

Съпругът ми се обади на 26 юни, че дъщеря ни е пребита жестоко и нарязата с макетен нож. След това аз пристигнах в болницата, разрезите по нея бяха изключително жестоки, с голяма дълбочина. Тя беше в много тежко състояние. Лекарите й направиха 400 шева. Главата й беше обръсната, по скалпа имаше множество рани заради силата, с която той е натискал машинката на главата й. Емоционално тя е срината. Жестокостта е огромна, коментира майката на момичето пред Нова тв. 

Тя ми разказа, че го е разпознала. Звъннал на домофона, но не отговорил на въпроса кой звъни. При повторното позвъняване той й калал "аз съм". Тя отваря вратата на входа и оставя вратата на апартамента си отворена, за да може той да влезе. Според мен мотива на престъплението е ревност, посочи майката. 

Всичко е един огромен хаос и нещата, които научаваме от властите са разнопосочни. Ние не знаем дали има самопризнания, но ни притесняват няколко неща. Как и кой реши, че това, което се е случило е лека телесна повреда, разказа приятелката. 

Страхуваме се, защото знаем кой е той и какво лошо обкръжение има той. Те с дъщерями бяха заедно четири месеца. Преди случилото се не съм знаела за насилие, коментира майката. 

Той е на 26 години. Райнният съд е постановил постоянен арест. Окръжният съд е постановил парична гаранция. Отговорите посочват, че има преквалифициране на деянието от средна на лека телесна повреда. 

Чудя се как 400 пъти да те нарежат по цялото тяло, да те обезобразят по такъв жесток начин е лека телесна повреда. Много се надявам, че властите ще докажат, че не сме територия, а държава и че освен че имаме закони на хартия, те се прилагат и напрактика, коментира Виктор Николаев.  За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
maximin (преди 10 месеца)
Рейтинг: 11662 | Одобрение: 2282
Правовата ДЪРЖАВА с най много врати в закона !
4
0
Серж (преди 10 месеца)
Рейтинг: 172022 | Одобрение: 33972
Да го направят почетен гражданин, направо! Че и пенсия да му дадат, добрите съдии от Окръжния съд!...БолестБолестБолест
5
0
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 350046 | Одобрение: 57216
Съдиите и тях да нарежат така.....Жалко, че премахнаха смъртното наказание за ненормални уроди като тоя.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
0
село варна (преди 10 месеца)
Рейтинг: 19892 | Одобрение: -228
Вече и територия не сме. Плащаш и те пускат.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама