Измамен от схемата с участие на полицейски шеф: Останаха ми 5 лева

13.10.2017 / 09:10 6

Дадох всичко до стотинка, останаха ми 5 лева. Това коментира един от измамените в схемата, заради която арестуваха полицейски шеф в Пловдив. Началникът искал такса “спокойствие“ от ало мафиотите и беше задържан за подкуп.

Става дума за заместник-шефа от 3-то районно управление под тепетата. Пловдивският Окръжен съд ще гледа мярката на полицейския шеф, а измамените се надяват парите им да бъдат върнати, съобщи Нова Тв.

„Не съм спала, не съм се смяла цялата треперя постоянно“, разказа потърпевша от схемата. Измамени допълниха, че са събирали пари от залъка си, а сега са останали без средства. Сред тях има ощетени с 4 000 лева и по-големи суми. „Този стрес, който получих, не знам как се преживява“, посочват още потърпевшите, пише novini.bg.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Мария (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И петте лв да са му взели. да погладува малко, пък друг път да мисли като дарява пари.Какво им става на тия хора, телевизия не гледат ли?
5
1
До :unit747 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не само щяха да премислят дали да дадат на децата или внуците , но нямаше и да дадат с думите:"Нямам пари"....примери много около мен!!!Иначе пари  да изхърлят през терасите имат...
8
2
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 110726 | Одобрение: 41371
И аз ги съжалявам тези хора , но се сещам за лафа......Не е луд който яде баницата , а който му я дава.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
13
11
Ханк Рум (преди 2 месеца)
Рейтинг: 15421 | Одобрение: 3671
Пенсионера!Те не гледат новини.Гледат турски сапунки, брадъри, ферми, Гала, Сашка и пр. !Жалко за човечеца, но ги е дал доброволно от глупост!
9
0
unit747 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А ако детето или внучето му беше поискало и една пета от тази сума за да си купи нещо което му е нужно или спешно му трябва дали нямаше да премисли сто пъти преди да му  я даде.Какво общо пък тук има полицейският шеф та този глупак няма взимане даване с него.Имал е бол пари дал ги  е доброволно.
9
0
пенсионера (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ейййй, ама сме много проста нация. Всеки ден по 100 пъти се повтаря по телевизията за тези телефонни измами, обръщат внимание на възрастните хора по-специално, да помислят малко ( явно обаче след една определена възраст това е невъзможно ), да не действат импулсивно, да внимават и т.н. и въпрек и това постоянно всеки ден има измамени хора. Амиии, как да им се помогне...изкуфяла работа.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама