Изненадващо! SMS до Лозан Панов прекъсна заседание на ВСС

14.01.2016 / 13:20 3

Снимка: Булфото

ВСС прекъсна редовното си заседание заради огласен на всеослушание SMS от председателят на ВКС Лозан Панов, препратен му най-вероятно от премиера Бойко Борисов, предаде „Фокус”.

Най-вероятно SMS-ът е изпратен заради дебатите в съвета по повод Етичната комисия към ВСС, която не откри нарушения на етичните правила по случая със записите между магистратите Владимира Янева и Румяна Ченалова.

Очаквайте подробности!"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
Анoнимен (преди 4 години)
Рейтинг: 7140 | Одобрение: 2785
ТОВА КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ Е ПОДЧИНЕНА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ЛИ Е? Щом комисията е решила така, означава, че проблема е СЪДА!!! И нито премиер, нито бог може да ги спаси от това, че са подкупни свини, които разсипват България, ЗАРАДИ ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама