Изрод изнасили трупа на гаджето си и се похвали в интернет

13.02.2018 / 14:57 3

19-годишен младеж от Снохоумиш, САЩ призна, че е бил прекалено мързелив, за да закара тялото на 18-годишната Елиса Мая Носад в болницата, затова просто си легнал и на следващата сутрин установил, че е мъртва. Майката на мъртвата тийнейджърка знаела за връзката й с Браян Роберто Варела. Те общували в Snapchat в продължение на няколко години и наскоро започнали да прекарват времето си заедно, пише BuzzFeed, цитиран от Блиц.

Същата събота Елиса отишла на парти с приятели, за да отвлече вниманието си от неотдавнашната си раздяла с гаджето си. Сред гостите бил и Брайън. Младите започнали да разговарят и момчето се обадило на момичето в дома й. Следващия път, когато майката на  Елиса видяла дъщеря си, тя била мъртво тяло, обвито в черна торба.
 

В кръвта на момичето са били открити таблетки марихуана, киселина, кокаин и парацетамол. Краката й били счупени. Заподозрян за смъртта й веднага станал 19-годишният младеж, който по думи на полицията преди това е бил заподозрян за притежание на наркотици и оръжия. Ченгетата арестували Брайън, който веднага признал всичко.
 

Тази вечер той завел Елиса в апартамента си. Един час по-късно момичето започнало да се оплаква от гадене. Той й дал парацетамол таблетки, а след това и киселина, за да "се разтрепери". След приемането им момичето паднало на пода в безсъзнание. Брайън сложил Елиса на леглото и решил да се възползва от безпомощността й. Започнал да я изнасилва, но изведнъж забелязал, че тя не диша и устните й стават сини. Изродът не измислил нищо по-добро от това да направи снимка на голо момиче в леглото му и да се похвали пред приятелите си в социалните мрежи.
 

Абонатите предложили на Брайън да се обади на полицията, но той се оправдал с трудова заетост и тръгнал за работа, оставяйки тялото на Елиса на леглото. След няколко часа отново погледнал към тялото на момичето и заспал заедно с него.
 


След като се събуди сутринта, младежът осъзнал, че Елиса е мъртва. После взел пръста на мъртвото момиче и отключил телефона й с нейния палец, пишейки от нейно име в Снапат, че е избягала от дома си. После прехвърли безжизненото тяло на Елиса в чувал за боклук и го хвърлил в контейнер.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама