Изумителна къща от България смая света! Това, което се крие вътре...Всяка дума е слаба!

14.03.2016 / 11:47 47

Информацията е предоставена на "Петел" от "I/O Architects", фотографии Асен Емилов

Една невероятна къща в София се превърна в тотален хит в най-популярните сайтове за архитектура и строителство по света.

Фирмата "I/O Architects" завърши дизайна на уникална къща в София. Еднофамилното жилище е кацнало на хълм, който предлага панорамна гледка към града от една страна и планини, от друга.

"Клиентът е български инвестиционен банкер, който имаше две важни изисквания. Искаше дом, в който той може гордо да демонстрира своя класически автомобил, и който в същото време да е удобно малко жилище за семейството му", казаха архитектите.

Основното ниво побира жилищните площи - дневна, трапезария, кухня и детски кът, както и три спални и две бани. Частично вградено в планински склон, по-ниското ниво на модерния дом се състои от сервизни помещения.

"Чрез поддържане на една проста, но внимателно подбрана палитра от материали и добавяне на приветливи щрихи в щедро пространство, ние сме създали уютен, семейно-ориентиран дом, който е съвременен и комфортен", заявиха архитектите.

 

Звездата на дома е ретро автомобил Mercedes, който е изложен в специален атриум.

Информацията е предоставена от "I/O Architects", фотографии Асен Емилов

Биографията на човека, който ни подари емоцията от футболното лято на 94-та вече е на пазара

 

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 43809 | Одобрение: -1916
до zoom: Ще ти отговоря за отоплението на бързо (че започва новия сезон на Под прикритие) с електричество или казано на разговорен език - ТОК.
0
2
Петър (преди 5 години)
Рейтинг: 3275 | Одобрение: 1050
Един рендер и много коментари.
20
7
plabov1080 (преди 5 години)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Колкото и да изглежда красиво, но аз не бих живял в подобно жилище, първо защото е прекалено голямо и второ трудно ще се поддържа нужната чистота...
plabov
Рейтинг: 43809 | Одобрение: -1916
На всички ви харесва и всички бихте живяли в тази къща само, че ви миришат краката за нея пък и всяка друга в модерните предградия.  Айде лека ви нощ от  Боровец.
21
13
Варна (преди 5 години)
Рейтинг: 88023 | Одобрение: 38123
Коментарите показват защо България винаги ще е зле. То и да се оправим пак ще се драчим и оплакваме. То дори нещо да е интересно и хубаво пак ще го оплюем ей тъй за спорта. Тука не става въпрос дали искате да живеете в тази къща, а че е наистина уникална и е привлякла вниманието към България с нещо различно и неочаквано. 
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
31
6
xXx (преди 5 години)
Рейтинг: 31617 | Одобрение: 12527
Жена си не може да опъне на спокойствие в тая къща. Така като я гледам тоя над него има перфектен изглед и към басейна му и към всеки дневната му. А най вероятно и към една от спалните му я на дъщерята я неговата с жена му. Тая къща освен за шоурум за друго не става. Пропилени няколко стотинхиляди лева на вятъра.
28
8
666 (преди 5 години)
Рейтинг: 17144 | Одобрение: 5249
Много важно да се види бараката мерцедес на сто години Ухилен Пък и пишката си да развееш на спокойствие не може хаха
51
6
Петър (преди 5 години)
Рейтинг: 3275 | Одобрение: 1050
Красиво изглежда, но аз не бих живял в такава витрина.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама