Извънредно! Евгения Банева вече е в България

06.12.2018 / 13:38 3

Арестантката Евгения Банева кацна в 13:19 часа на летище София с полет от Мюнхен. Тя бе отведена с кола на съдебна охрана, където по-късно ще бъде заключена в следствена килия. С друг полет от Франкфурт  в 13:39 ще пристигне и мъжа й Николай Банев, съобщава Канал 3.

Двамата бяха екстрадирани от Франция след европейска заповед за арест по обвинения за данъчни престъпления и пране на прани в химическия завод "Полимери" - Девня.

Съпрузите бяха арестувани във френския град Ница в края на октомври. Баневи бяха обявени за издирване от българските власти и задържани въз основа на европейска заповед.

Заповедта е във връзка с разследване на приватизацията на девненския завод „Полимери”, укриване на данъци, финансови машинации и сговор за престъпления в чужбина. Миналата седмица френският съд разреши екстрадицията им.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
0
... (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тези двамата са мега отвратителни, най-малкото имат да дават на държавата милиони. И да не са искали да плащат на базе, щтото той взима 70%. Навремето костов искаше 30% и беше скандално много. Интерено дали ще са при същите условия в ареста като кметицата.
9
0
Бай Уй (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А другите? Или тези двамата ще послужат за измиване очите на електората, че се прави нещо. Или не вървят по свирката на Баце. Трябва да се започне с всички криминални приватизации по Черноморието от Резово до Дуранкулак.
3
0
цацата (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Чакам Е.Баневи на тъпкан шаран .
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама