php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Извънредно! Изчезна 18-годишна абитуриентка от Бургас!

21.05.2015 / 13:57 4

И двата телефона на Рауда Кханса са оставени у дома й, вчера не се е явила и на матурата, пише "Флагман"


18-годишната абитуриентка от бургаското СОУ „К.Преславски“ Рауда Кханса изчезна безследно от дома си – броени часове, след като е ударил последният училищен звънец. Последно тя е била видяна в канцеларията на СОУ-то да получава служебната си бележка за явяване на матурите по български и математика. Това е било около 13 часа на 14 май.

Факсимиле от електронната поща на Флагман.бг с молба за издирването й

Днес, в 11,50 часа на редакционната поща на Флагман.бг получихме кратък мейл с подател Веселина Георгиева: "С молба за помощ

Добър ден, на 15 май 2015 г. момиче от Бургас изчезна към 15,00 часа и оттогава я няма. Не си е взела и телефоните. Тя е от Бургас. На 18 г. и се казва Рауда Кханса. Не е българка по народност, а ливанка. Изпращам ви и снимка. Ако може да публикувате информация във вашия сайт.“

Нашето разследване установи, че момиче с това име има профил във фейсбук и е ученичка в СОУ „К.Преславски“. Директорът на училището Мартин Илиев остана изумен от въпроса ни дали знае за негов възпитаник в неизвестност. Илиев и колегите му от канцеларията съобщиха, че Рауда от 12 Б клас е била на изпращането на абитуриентите на 14 май – в добро здраве и в настроение. После получила служебната си бележка и оттогава те няма как да са я виждали.

„В протоколите за явяване на матурата по български от вчера установявам пред вас в този момент, че Рауда е отсъствала, което ме озадачава. Тя е добра ученичка, произхожда от ливанско семейство, не ни е създавала проблеми. Ще разговарям веднага с родителите й“, заяви разтревожен директорът.
Веднага след това се разбра, че сем. Кханса е потвърдило пред директора  за трагедията им - на 15 май  сутринта не открили дъщеря си в леглото. Още същия ден те подали заявление за издирването й в МВР. Били силно разстроени, но се надявали да се прибере.

Последната следа от нея е селфи от фейсбукпрофила й, направено в 2,53 минути през нощта – срещу училищното тържество на 14 май.

Телефоните на момичето са оставени в стаята й.

Две нейни приятелки – Ами Мами и Стойкова Бетина са споделили тази последна снимка из фейсбук със зов „Издирва се!".

Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
developera (преди 6 години)
Рейтинг: 200 | Одобрение: 70
Стига с тоя Бойко. Все той ви е в устата и все той виновен. Я излесте на улицата малко и се огледайте.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik