Извънредно! Маргарита Попова влиза при Плевнелиев за активното мероприятие срещу нея! В кабинета й са потресени от наглостта на "президента"

12.01.2017 / 12:13 10

Автор Ивайло Крачунов, Блиц; снимка Булфото

Вицепрезидентът Маргарита Попова лично ще потърси сметка на Росен Плевнелиев за опитите я дискредитира тази сутрин от телевизионния ефир, научи БЛИЦ. Желязната лейди за пореден път доказва, че тя е силната личност на "Дондуков" 2 и казва истината право в очите.

Попова е потресена от наглостта на държавния глава, а членовете на кабинета й са омерзени от лъжите му.

Все още действащият държавен глава обяви по-рано днес, че не е разговарял повече от година с Попова, защото тя се срещнала в кабинета си с Николай Бареков и Бисер Миланов-Петното, които протестираха срещу Плевнелиев и издигнаха плакати "Попова президент".

"Г-жа Попова се срещна с Бареков  и хората, които протестираха срещу Росен Плевнелиев. Тя ги прие, след като те чакаха дни наред за среща и протестираха. Срещата бе проведена пред очите на всички нас, които сме членове на политическия й кабинет. Г-жа Попова помоли протестиращите да престанат да протестират и да свалят плакатите си и им обясни, че действията им уронват престижа на институцията.

Те я послушиха и протестите престанаха. Не можем да си обясним защо Плевнелиев провежда активно мероприятие срещу вицепрезидента", заявиха пред БЛИЦ от екипа на г-жа Попова.

От кабинета на вицепрезидента недоумяват защо Плевнелиев не е изпълнил обещанието си да даде отчет за работата си като президент по време на интервюто, което бе анонсирано по този начин, а вместо това е започнал осъзната атака срещу Маргарита Попова.

Според тях това е ясен знак за опитите на Плевнелиев да използва президентската институция за лична употреба и да оправдае абсурдните си действия за насаждане на омраза към Русия.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
ала-бала (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
дано когато дойде време за избори,да не забравим какво са ни причинили ББ и ГЕРБ и пак да гласуваме като овце
2
5
22 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Г-жо Попова ,нито ви видяхме  , нито ви чухме , че сте вицепрезидент.Вие просто бяхте г-жа никоя и такава си останахте!
10
4
Рошла фон Варна (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз не мога да разбера защо сега всички се сетоха ,че тоя чехъл за нищо не става - плевналиев. Още като министър ми беше ясен, и се чудя кой гласува за него! Кой?!?!?! Никаквец! Толква ме е  яд, че остава в ситорията на България редом до велики българи! А не го заслужава! Тия дето гласуваха за него да си ударят по 100 шамара! Или толкова са били нагласени изборите, защото не мога да повярвам ,че има умни хора , коийто биха го избрали. И през целия мандат ги пиша тия неща, а чак сега и другите се сетиха - накрая вече, на умряло . . .. жалка работа
7
14
NNN (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Имало ли е досега Президент, който да не е бил оплют при свършване на мандата му?   Не, няма и да има!   На българина всеки му е крив, всеки му пречи!  Изпитва удовлетворение да търси само негативи!! Може би не зачита дори и себе си?!   Но пък обича да пише и да плюе!!!
17
3
МММ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
има ли нормалмен,трезвомислмещ човек в тая държава,който да не е отвратен от т.н. президент/умишлено с малка буква/?!Е-може и да има ако е и сляп и глухо-ням едновременно!
8
15
Гошо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Спомням си подобни коментари за президента Желев преди близо 20 години. Как ли не го наричаха, гориха му книгата, злорадстваха за загубата на дъщеря му, скандираха много грозни думи пред президенството. И когато той почина, само петмез от комплименти, респект и уважение, дори и от най-големите му политически врагове. Простата ми мисъл е, че в България не обичаме и не уважаваме чуждото мнение, алтернативата на статуквото, страхуваме се от него. Предпочитаме да вървим с по-силния и да пеем в неговия хор. Хубав ден!
18
4
Asen Asenov (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нашият Лидер, г-н Борисов, който е Дипломат, Политик, Полиглот, въобще Вундеркинд  възнагради достойният ни президент Пневнелиев за това, че протака два месеца и не назначи СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ КАКТО ПОВЕЛЯВА КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и я НАРУШИХА НАЙ-БРУТАЛНО, но въпреки това, Плевнелиев  и Борисов заслужават най-голямата държавна награда за успешен мандат и принципна позиция в полза на България. Жалко, че изтичат в мръсния канал на Историята,  където им е мястото!!!
21
6
1 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПОПОВА Е ДОСТОЙНИЯТ ЧОВЕК, НО ТЯ ОСТАНА В СЯНКАТА НА КУКУТО.
24
4
miro (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ще бъде запомнен като безсмислен президент, може и никой да не сети за него, което ще бъде по-добре за него
9
9
добо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Търкулнала се тенджерата, намерила си похлупака!
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама