Извънредно! Мъжът на Анита Мейзер убит на масажна маса, а около нея – много кръв!

17.08.2016 / 15:02 3

Автор и снимка Орлин Филиповски, Блиц

Страшна картина заварили разследващите в дома на Анита Мейзер, която е обвинена, че е убила съпруга си Николай Димов по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда. Цялата стая, където е намерено тялото, е била в кръв!, научи Блиц.

Николай Димов е бил умъртвен на масажна маса, която се намира стая в фитнес уреди, а пода около нея е бил целият в кръв. Това е една от обективните находки, които са били открити по време на огледите на местопрестъплението – луксозния дом на варненката Анита Мейзер до резиденция „Евксиноград“. 

Кръвта, което все още стои на местопрестъплението, е капала от Николай, установили експерти. До масажната маса се видяло, че има локва кръв, с диаметър поне 50 сантиметра и толкова наслоена, че сигурно имала един пръст дебелина. А разтеклите се наоколо кървави петна се простирали на поне два метра от масажната маса. 

От прокуратурата категорично отрекоха Николай Димов да е бил заклан. От държавното обвинение нито потвърдиха пред журналистите, нито отрекоха да е имало прободна рана – за каквато твърдят източници на Блиц. Хора, запознати добре с хода на разследването, също са на мнение, че такава рана няма. По техните думи, Анита Мейзер обяснила кръвта, с това, че Николай бил паднал и си разбил лицето. 

Наличието на кръвта прави случаят особено заплетен и разследващите все още търсят улики, за да могат да изяснят категорично случая. Към момента събраните доказателства са, че Анита е убила по непредпазливост мъжа си, като го е душила – без да е целяла фатален изход. Според неофициалната информация – като причина за смъртта на културиста съдебните медици сочат асфиксия – задушаване. Засега не са налице данни кръвозагубата да има причинно-следствена връзка със смъртта. 

Само след минути Окръжният съд във Варна ще се произнесе по искането на прокуратурата Анита Мейзер да остане в ареста. Според наши източници по всяка вероятност това ще се случи, предвид тежкото криминално деяние, в което обвинена, а също така – фактът, че вече има и второ обвинение – опит да покупи служител на полицията, за да не попадна под наказателна орговорност. Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
0
iv4o (преди 5 години)
Рейтинг: 282 | Одобрение: 162
накрая май ще се окаже, че това е внимателно планирано убийство

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама